Tuğba Ekinci'den Şok Pozlar! Limonla Portakalı Bir Tutmayın Dedi!

Tuğba Ekinci, dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 44 yaşında olmasına rağmen güzel fiziği ile beğenileri topluyor. Yatak odasından yaptığı paylaşım şok etkisi yaratacak. İşte ünlü ismin yaptığı yatak paylaşımı ve fiziğiyle ilgili çeşitli yorumlar haberimizde yerini aldı bile. Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız.

Tuğba Ekinci'den Şok Pozlar! Limonla Portakalı Bir Tutmayın Dedi!

31 Mayıs 2022 Salı 23:37

Tuğba Ekinci, son zamanlarda sosyal medyayı oldukça aktif kullanıyor. Güzel manken, yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmekte. Öyle bir gelişme ile karşımıza çıktı ki görenler şaşırdı. Son zamanlarda güzelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle de vücut hatları nedeniyle pek çok kişi kendisini beğeni yağmuruna tutmakta.

Yatak Odasından Poz Verdi!

Tuğba Ekinci, yine cesur bir paylaşımla karşımıza çıktı. 200 bine yakın takipçisi için yaptığı paylaşımda dikkat çeken bir görüntü oluştu. Ünlü isim yaptığı paylaşımda "Daha iyisi gelmez. Limonlarla portakalları karıştırmayın" sözüne yer verdi. Not olarak eklediği bu yazı daha fazla şaşırttı diyebiliriz.

Fiziği İlgi Topluyor!

Öte yandan sosyal medyayı daha aktif kullanmasıyla birlikte fiziğini daha fazla ön plana çıkardığı görülmekte. Ünlü ismin hayranı da oldukça fazla. Kendisinin güzelliği nedeniyle onu takip eden kullanıcılar ise övgü dolu yorumlarda bulunuyor. Cesur pozlar paylaşmaya devam edeceği için dikkatleri üzerine çekti.