Tuba Ünsal Sağlık Sorunları Yüzünden Zor Günler Yaşıyor! Tuba Ünsal'dan Üzücü Haber Geldi!

Tuba Ünsal, yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle gündeme geldi. Tiyatro oyunu hazırlıklarını sürdürürken bir anda bayılması herkesi heyecanlandırdı. Ambulans ilk müdahaleyi sahnede yaptı. Peki Tuba Ünsal'ın sağlığı ne durumda? Sağlık durumuna ilişkin güncel bilgiler veriliyor.

Tuba Ünsal Sağlık Sorunları Yüzünden Zor Günler Yaşıyor! Tuba Ünsal'dan Üzücü Haber Geldi!

15 Şubat 2022 Salı 19:20

Başarılı sanatçı Tuba Ünsal, tiyatro oyunu için hazırlıklarını sürdürürken talihsiz bir olay yaşadı. Sahne içinde bir anda bayıldı. Provayı gerçekleştirirken kendini yerde bulan ünlü isim için ambulans çağırıldı. Şimdi ise sağlık durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. Ünlü oyuncu için yapılan ilk müdahalenin ardından detaylar paylaşıldı. İlk müdahalenin sahne içerisinde yapıldığı ise dikkat çekti. Peki Tuba Ünsal'ın sağlık durumu iyi mi? Başarılı ismin bilincini neden kaybettiği ortaya çıktı.

Tuba Ünsal Neden Bayıldı?

Başarılı sanatçının bayılmasındaki nedenin yoğun tempoda aç bir şekilde çalışması olarak kaydedildi. Fazla ara vermeden tüm gün tiyatro hazırlıklarını sürdürdü. Bu nedenle Tuba Ünsal'ın böylesine bir baygınlık durumu yaşaması normal karşılandı.

Adı Aylin Oyunu Başlayacak

Tiyatro oyunu Adı Aylin için hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Ancak bu esnada sağlığını riske etmesi ise tepkiyle karşılandı. Ünlü ismin kendisine daha fazla dikkat etmesi gerektiği belirtildi. Hayranları ise başına gelen bu olaydan sonra ona geçmiş olsun dileklerinde bulundu.