Tuba Büyüküstün'den Üzücü Paylaşım Geldi! Kalbini Paralayan Kişi Kimdir?

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Son zamanlarda oyuncunun herhangi bir projede yer almadığı ve özel hayatıyla gündeme gelmediği de görülüyor. Buna rağmen öyle sözler sarf etti ki herkes şaşırdı.

Tuba Büyüküstün'den Üzücü Paylaşım Geldi! Kalbini Paralayan Kişi Kimdir?

12 Mayıs 2022 Perşembe 14:54

Tuba Büyüküstün, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Başarılı oyuncu, gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı. Peki kendisi tam olarak neler söyledi? Öyle sözler sarf etti ki duyanlar bir kez daha dinlemek zorunda kaldı.

Pişmanlık Açıklaması Geldi!

Tuba Büyüküstün, yaptığı açıklamada "O aşık olduğum, beni güldüren, hafif hissettiren ait hissettiren adam artık yok"  sözlerine yer verdi. Daha önce evliliğinin yanı sıra aşk yaşadığı kişiler arasından kime vurgu yaptığı ise merak ediliyor. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşecek bu açıklamayla birlikte çeşitli detaylara yer verildi.

Arif Hür Açıkladı!

Arif Hür, yazısında Tuba Büyüküstün'ün sözü kime söylediğine getirdi. Yaptığı derin araştırma sonucunda ortaya çıkan bir gerçek şok etkisi yarattı. Kimden söz ettiği ve tam olarak neyi ifade ettiğini gördük. Arif Hür, yazısında şu detaya yer verdi:

Özel hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Tuba Büyüküstün'ün, "O aşık olduğum, beni güldüren, hafif hissettiren ait hissettiren adam artık yok" diyerek eski aşkı Umut Evirgen'i kast ettiği konuşulmuştu. Ama işin aslı hiç de öyle değil...Tuba Büyüküstün'ün o sözlerle 2008-2010 yılları arasında aşk yaşadığı Sami Saydan'ı kast ettiği iddiası magazin kulislerinde yüksek sesle konuşuluyor.