Tuba Büyüküstün'den Acı Haber Tez Geldi! Tuba Büyüküstün Hayranları Yalnız Bırakmadı!

Tuba Büyüküstün, başarılı oyunculuğuyla ekranlarda sevilen oyuncular arasında yer alıyor. Uzun süreden beri ekranlarda gözükmeyen oyuncu son durumu merak ediliyordu. Aldığı kötü haber sonrası zor günler geçiren oyuncu, sosyal medya üzerinden de destek veriliyor. Ünlü oyuncunun Kore gazisi dedesi vefat etti.

Tuba Büyüküstün'den Acı Haber Tez Geldi! Tuba Büyüküstün Hayranları Yalnız Bırakmadı!

7 Şubat 2022 Pazartesi 17:42

Tuba Büyüküstün aldığı rollerle oldukça iz bırakan oyuncu olarak yer alıyordu. Uzun süreden beri projelerde yer almayan oyuncu, aldığı haberle adeta yıkıldı. Yakınlarına haberi duyuran Büyüküstün, Kore gazisi dedesinin ölüm haberini verdi. Dedesinin cenazesine katılan oyuncu son görevini de yerine getirdi.

Tuba Büyüküstün Son Görevini Yaptı

Tuba Büyüküstün dedesi cezası Kocaeli Gölcük ilçesinde yer alan Değirmendere köyünde defnedildi. Garipler Mezarlığına gömülen ünlü oyuncunun dedesi, yakınları tarafından da yalnız bırakılmadı. Ünlü oyuncuya sosyal medya üzerinden de taziye mesajları da veriliyor.  Yaşanan süreçte zor günler yaşayan oyuncunun bu dönemleri atlatması da hayranları tarafından bekleniyor.

Tuba Büyüküstün Kaç Yaşında?

Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 tarihinde doğmuştur. Doğum yeri İstanbul olan oyuncu, Erzurum Kökenlidir. 39 yaşında olan oyuncu başarılı oyuncuyla birlikte büyük iz bırakmıştır. Son projesi olarak Sefirin Kızıyla çıkan oyuncu ilerleyen zamanlarda yeni bir projede yer alması bekleniyor.

Tuba Büyüküstün Instagram Adresi

Tuba Büyüküstün Instagram adresi tubabustun.official adıyla yer alıyor. Ünlü oyuncunun 5.4 milyon takipçisi yer alıyor. Instagram adresini zaman içerisinde kullanan oyuncu paylaşımları oldukça beğeniliyor.