Tolga Çevik'in Özel Bilgileri Sızdırıldı! Ünlü Komedyen Savcılığa Koştu!

Tolga Çevik, kimlik ve adresi başta olmak üzere pek çok özel bilgisi sızdırılınca mahkemenin yolunu tuttu. Sosyal medyadan kendisini ifşalayan kişiyi hedef gösterdi. Yaşanan bu gelişmenin hemen ardından kullanıcının hesabı kapatıldı. Peki Tolga Çevik'in hangi bilgileri açığa çıktı?

Tolga Çevik'in Özel Bilgileri Sızdırıldı! Ünlü Komedyen Savcılığa Koştu!

21 Temmuz 2022 Perşembe 20:33

Tolga Çevik'in TC. kimlik numarasının ortaya çıkmasının ardından ev adresi ve daha pek çok özel bilgisinin ortaya çıkarıldığı görüldü. Sosyal medyada kendisini ifşa eden hesabı paylaşan Tolga Çevik, mahkemenin yolunu tuttu. Sosyal platformda yaşanan bu olay büyük tepki çekti.

Hesabı Şikayet Edildi!

Öte yandan Tolga Çevik'in adres ve diğer özel bilgilerini paylaşan kişinin hesabı kısa süre içerisinde kapattırıldı. Tüm bunlarla birlikte kendisinin mahkemeye verildiği oyuncu tarafından duyuruldu.

Kimlik Bilgisi Üzerinden Sızdırıldı!

Öte yandan hesabı kapatılan kullanıcı, takipçilerine kimlik bilgisi üzerinden herhangi bir kişinin ev adresini ve diğer özel bilgilerini nasıl ortaya çıkaracağından bahsediyordu. Bu gelişme sonrasında herkes şok oldu. Sosyal medya bir süre bu haberi konuşurken yaşanan gelişmeler zamanla sona erdi. Tolga Çevik'in yakında söz konusu kişi ile ilgili bilgi vermesi bekleniyor. Mahkeme süreci nasıl ilerleyecek merak edildi.