Thodex Reklamı Yapan Ünlülerin Haklarında Soruşturma Kararı Çıkmıştı Sonuç Açıklandı!

Thodex reklamı ile gündeme gelen ünlüler için soruşturma açılmıştı. Bu soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütüldü ve karar verildi. Takipsizlik kararı açıklanınca herkes şaşırdı. Thodex reklamını yapan ünlüler, pek çok kişinin buraya yatırım yapmasına neden oldu.

Thodex Reklamı Yapan Ünlülerin Haklarında Soruşturma Kararı Çıkmıştı Sonuç Açıklandı!

10 Nisan 2022 Pazar 20:23

Thodex kripto para borsası soygunundan sonra bu borsanın reklamını yapan kişiler için takipsizlik kararı verildiği öğrenildi. Dolandırıcılık suçuna iştirak nedeniyle haklarında soruşturma açılan çok fazla ünlü bulunuyor. Televizyonlarda sıkça gördüğümüz ve hatta sanat dünyasının önemli isimleri de bu reklama dahil olmuştu. Lüks araçlarda verilen reklam pozları nedeniyle vatandaşların bu kişilere güvenerek yatırım yaptığı belirtilmişti. Yapılan soruşturma kapsamında ünlüler hakkında verilen karar dikkat çekti.

Takipsizlik Kararı Verildi!

Ünlülerin reklamda oynayarak Thodex'in çok fazla müşteri kazanmasına yol açması gözler önüne serilmişti. Ancak tüm bu güven veren reklamlardan sonra Thodex sahibinin milyonlarca TL'yi aşkın bir para ile ortadan kaybolduğu görüldü. Hal böyle olunca güncel gelişmeler her geçen gün daha da arttı. Henüz yakalanmamış olan Thodex sahibi, çeşitli uluslararası bağlantıların yardımı ile de aranmakta. Ancak henüz somut bir sonuca ulaşılmış değil.

Hangi Ünlüler Reklam Yapmıştı?

Thodex'in reklamını yapan ünlüler arasında Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge Sağın, Özge Ulusoy, Selin Şekerci, Pelin Karahan, Zeynep Tuğçe Bayat, Gökçe Bahadır, Gaye Turgut Evin, Eda Ece, Barış Kılıç, Edis, Gökçe Yıldız, Necip Memili ve Melisa Döngel  bulunmakta. Dolayısıyla hepsi de birbirinden ünlü isimler diyebiliriz.