Tarkan Durdu Durdu ve Sonunda Bombayı Patlattı! Tarkan Resmi Olarak Açıkladı!

Tarkan'ın yeni şarkısı gündem oldu. Ünlü isim, öyle bir parça ile karşımıza çıkacak ki herkesi heyecanlandırdı. 6 milyonluk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda detayları verdi. İşte yeni şarkısının adı ve çok daha fazlası haberimizde bulunuyor. Ünlü isimler Tarkan'ın paylaşımına yorum attı.

Tarkan Durdu Durdu ve Sonunda Bombayı Patlattı! Tarkan Resmi Olarak Açıkladı!

22 Temmuz 2022 Cuma 17:32

Tarkan, yaptığı sosyal medya açıklaması ile yeni şarkısının en kısa sürede çıkacağını vurguladı. Ünlü ismin açıklaması kısa süre içerisinde pek çok kişi tarafından beğenildi. Yaptığı paylaşımla birlikte yine dikkatleri üzerine çekti. Megastar Tarkan, beğeni toplayan duyurusunun yanı sıra ünlülerden de pek çok yorum aldı.

Ünlü Dostları Yorum Yaptı!

Ezgi Mola ve Fatih Ürek gibi ünlü isimler de yorum yaparak dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki kendisine yapılan yorumları gören Tarkan ne kadar heyecanlı olduğunu vurguladı. Şarkının ne zaman çıkacağı ise merak ediliyor. Parçanın büyük ses getireceğini tahmin ediyoruz. Tarkan'ın enerji dolu dansları ve onunla uyumlu müziğiyle birlikte yeni trend parçalar dinleyebiliriz.

Şarkının Adı Ne Olacak?

Tarkan'ın çıkaracağı parçanın ismi ise merak ediliyor. Yap Bi Güzellik etiketi altında paylaşım yaptığı için muhtemelen böyle bir parça çıkarması beklenmekte. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Tarkan, yine büyük ses getirecek.