Tansel Öngel Yeni Dizisiyle Şok Edecek! Oyuncu Şimdiden Hazırlıklara Başladı!

Tansel Öngel'in yeni dizisini duyanlar şaşırdı. Çünkü ünlü oyuncu Masumlar Apartmanı'ndaki Naci karakterinden sonra bambaşka bir karaktere hayat verecek. Peki ya ünlü isim hangi diziyle anlaştı? Son dakika gelişmelerini sizlerle paylaşacağız. Sevilen oyuncu ile ilgili bilinmeyenler de bu şekilde yanıt buldu.

Tansel Öngel Yeni Dizisiyle Şok Edecek! Oyuncu Şimdiden Hazırlıklara Başladı!

13 Haziran 2022 Pazartesi 16:03

Masumlar Apartmanı'nın başarılı oyuncuları arasında yer alan Tansel Öngel, Naci karakteri ile izleyicileri büyülemişti. Hatta o kadar çok sevildi ki normalde diziden erken ayrılması gerekiyordu fakat izleyiciler beğendiği için dizide tutuldu. Senaryo sırf o karakter için değiştirildi. Hal böyle olunca sevilen yapımdaki başarısından sonra hangi diziye katıldığı merak konusu haline geldi.

Tansel Öngel'den Yeni Dizi Projesi!

Tansel Öngel için ortaya atılan bir dizi vardı. Kanal D'de yayın hayatına başlayacak olan Hayallerim, Babam ve Ben isimli dizide başrol oynayacağı belirtiliyordu. Ancak çeşitli iddialara göre dizide oynamaktan vazgeçtiği duyuruldu. Bu gelişme ile birlikte oyuncunun hangi proje ile anlaştığı merak ediliyor. Ünlü isim, önümüzdeki aylarda bir dijital dizi projesiyle mi karşımıza çıkacak?

Hangi Dizide Oynayacak?

Tansel Öngel'in gönlünde dijital diziden ziyade televizyon dizisi yatıyor. Dolayısıyla iddialar doğrultusunda oyuncunun kış sezonu boyunca ekranlarda kalacak ve her hafta ekrana gelecek bir proje ile gündemde olacağı yorumlanmakta.