Tamer Karadağlı Bu Sefer Sinirlerine Hakim Oldu! Tamer Karadağlı Çözüm İçin Mahkemenin Yolunu Tuttu!

Tamer Karadağlı, sevgilisi ve kendisiyle ilgili gelişmeden sonra soluğu mahkemeden aldı. Kendisinden yaşça küçük aşkıyla gündeme gelen ünlü oyuncu, bu sefer farklı bir nedenden ötürü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Peki Tamer Karadağlı neden bir anda mahkeme salonuna gitti?

Tamer Karadağlı Bu Sefer Sinirlerine Hakim Oldu! Tamer Karadağlı Çözüm İçin Mahkemenin Yolunu Tuttu!

24 Şubat 2022 Perşembe 20:58

Başarılı oyuncu Tamer Karadağlı, genç sevgilisi Iraz Yıldız ile görüntülenmişti. İkili arasında yaşanan aşk magazin gündemine düşmüştü. Şimdi ise öyle gelişmeler meydana geliyor ki Tamer Karadağlı'nın mahkemede ne işi var diye merak ediliyor. Basın mensuplarına açıklama yapan ünlü isim, hakkındaki iddialara da yer verdi.

Hakaretten Şikayetçi Oldu!

Kendisine ve sevgilisi Iraz Yıldız'a sosyal medyadan küfreden şahısla ilgili şikayetçi olduğunu açıkladı. Sosyal medyadan edilen hakaret ve küfürlerin karşılıksız kalmaması gerektiğini ifade etti. Cezalandırılmasını istediği için böyle bir hamle yaptığını belirtti.

Vatandaşlık Hakkını Kullandı!

Tamer Karadağlı, kendisinin vatandaşlık hakkını kullandığını belirtti. İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi çıkışı görüntülenen oyuncu, son dakika gelişmelerini aktardı. Hakaret davasının nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. Küfreden kişinin ismi ve soy isminin baş harfi açıklandı. Hakkında nasıl bir karar verileceği yakında açıklanacaktır. Mahkemenin olayı değerlendirmesiyle birlikte para cezası verilip verilmeyeceği gündemde.