Survivor'da Nisa ve Yağmur Kavgası İyice Büyüdü! Acun Medya Son Sözü Söyledi!

Survivor All Star 2022'nin yeni bölümünde Nisa ve Yağmur arasındaki tartışmalar gözler önüne serildi. Kimse böyle bir gelişme yaşanacağını tahmin dahi etmiyordu. Nisa, Yağmur'un üzerine yürüdü. Sosyal medyada gündem haline gelen tartışmalarla birlikte fiziksel temas yaşandı mı? TV8 programındaki son gelişmeler...

Survivor'da Nisa ve Yağmur Kavgası İyice Büyüdü! Acun Medya Son Sözü Söyledi!

2 Nisan 2022 Cumartesi 13:44

Survivor All Star 2022'de Nisa ve Yağmur arasındaki kavga büyük dikkat çekiyor. Son dakika gelişmelerine göre ikilinin büyük sorunlar yaşadığı gözler önüne serildi. Kendi takım arkadaşlarıyla problem yaşayan Nisa, dikkatleri üzerine çekti. Yasin Obuz'un elenmesinden sonra nasıl bir gelişme yaşanacağı merak edilmişti. Şimdiden iki yarışmacı arasındaki sorunlar patlak verdi. Bir yanda eski aşklar diğer yanda kavgalar eksik olmamakta.

Nisa'ya Sert Sözlerle Yüklendi!

Öte yandan Survivor All Star 2022'de yarışma esnasında şok anlar yaşandı. Yağmur'un Nisa'ya sert sözlerle yüklendiği görüldü. Sürekli olarak sinirli ve agresif gözüken Nisa için kurduğu cümleler gözden kaçmadı. Yağmur'un nisa için "Çocuk gibi ağlıyorsun. Oraya buraya gidiyorsun, rehabilitasyon merkezi mi burası?" sözlerini sarf etmesi dikkat çekti.

Nisa Yağmur'un Üzerine Yürüdü!

Öte yandan Yağmur'un Nisa ile sözlü tartışmasından sonra Nisa'nın Yağmur'un üzerine yürümesi sosyal medyada gündem oldu. Pek çok kişi bu sahneleri tartışmaya başladı. Kimileri Yağmur'a hak verirken Nisa'yı haklı bulanlar da vardı. Dolayısıyla güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. TV8'de yayınlanan yarışmada kadın yarışmacılar da en az erkekler kadar agresif gözüküyor.