Survivor'da Mert ve Batuhan Kavgası Aşırıya Kaçtı! Acun Ilıcalı Ne Gibi Yaptırım Uygulayacak!

Survivor All Star 2022'deki son dakika gelişmesi şaşırttı. Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal arasındaki kavga gözler önüne serildi. Kimse böyle bir kavga beklemiyordu. Acil durum konseyi toplandı ve nasıl bir karar verilecek? Acun Ilıcalı oyuncuları ayıracak mı yoksa diskalifiye mi edecek?

Survivor'da Mert ve Batuhan Kavgası Aşırıya Kaçtı! Acun Ilıcalı Ne Gibi Yaptırım Uygulayacak!

18 Mart 2022 Cuma 16:15

Survivor All Star 2022, tüm heyecanıyla devam ediyor. Ancak yarışma programında dikkat çeken anlar yaşanmakta. TV8'de yayınlanan programa baktığımızda şaşırtıcı meydana geldiğini görüyoruz. Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal arasında yaşanan tartışma da buna örnekti. İkili arasında bulaşık yüzünden çıkan kavga büyük ses getirdi. Acil durum konseyi toplandı ve bu konu hakkında bir değerlendirme yapılması bekleniyor.

Birbirlerine Girdiler

Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal'ın birbirlerine girdiği görüldü. Batuhan'ın elindeki tahta parçası ise dikkat çekti. Acun Ilıcalı'nın ikilinin kavgasından ötürü nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Haliyle bu durum biraz daha gündemde kalacak. TV8'deki programın yeni bölümü yine çok konuşulacak.

Açıklama Bekleniyor

Acun, bu konu hakkında nasıl bir adım atacak henüz belli değil. Ancak Batuhan Karacakaya ve Mert Öcal arasındaki gelişmeye bakacak olursak en az bir ismin karşı takıma gönderilmesi muhtemel. Dolayısıyla diskalifiye edilme gibi bir durum olur mu merak edildi.