Survivor'da Kamera Arkası Kavgaların Ardı Arkası Kesilmedi!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor’da büyük şok yaşandı. Alınan bilgiler neticesinde iki isim adeta birbirine girdi. Bunun ardından Acun Medya bu iki ismi zor bir şekilde ayırdı. Survivor yarışmasında olanlar ise herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Survivor'da Kamera Arkası Kavgaların Ardı Arkası Kesilmedi!

7 Mart 2022 Pazartesi 21:11

En son ki bölümü dün akşam ekranlara gelen Survivor yarışması yine ağızları açık bıraktı. Alınan bilgiler neticesinde son oyunu ünlüler takımı kazandı. Bunun ardından gönüllüler takımında ise yumruk yumruğa kavga yaşandı. Kavganın görüntüleri ise ekranlara taşınarak izleyicilerin ağzını adeta açık bıraktı.

Gönüllüler Takımı Birbirine Girdi

Survivor yarışmasının son bölümünde Ogeday ve Anıl adeta birbirine girdi. Ogeday Girişken’in kendisine söylediği sözler karşısında şok yaşayan Anıl sinirlerine hakim olamadı. Ogeday Girişken ise bu sözlerin birikmiş şeyler olduğunu belirterek anında karşılık verdi.

Sosyal Medya Kullanıcıları Yorumlarını Açıkladı

Sosyal medya kullanıcıları ise Ogeday Girişken ve Anıl’ın Survivor yarışmasına gerdiklerini belirterek ikilinin kavga ettiğini söyledi. Bir zamanlar iyi dostlukları bulunan Ogeday ve Anıl sosyal medyada da adeta gündem oldu. Ogeday ise Anıl’ı istatistik kasnakla suçladı. Bunu kabul etmediğini söyleyen Anıl, Ogeday’ın kendisine kafayı taktığımı sözlerine ekledi.