Survivor Yarışmacısı Elenince Acun Ilıcalı'nın Tüm Sırlarını İfşa Etti

Survivor All Star 2022'den elenen Evrim Keklik, katıldığı programda çeşitli ifadelere yer verdi. İşte ünlü ismin yaptığı itiraf sonrasında yaşananlar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Öyle ki artık adada dengeler değişebilir. Acun Ilıcalı bu itiraflar karşısında ne diyecek?

Survivor Yarışmacısı Elenince Acun Ilıcalı'nın Tüm Sırlarını İfşa Etti

16 Haziran 2022 Perşembe 15:11

Survivor All Star 2022'nin yeni bölümleri heyecanla izleniyor. Evrim Keklik ile ilgili bazı detaylara yer verildi. Ünlü isim, yaptığı açıklamalar ile bazı detaylara değindi. Kendisiyle ilgili merak edilenlerin yanı sıra yarışmacılarla ilgili itiraflarda bulundu. İşte Evrim Keklik'in yaptığı açıklamalar ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Adem ile İlgili Konuştu!

Evrim Keklik, yaptığı açıklamada Adem'in üzerine fazla gelindiği ve Mavi Takım tarafından hedef alındığını belirtti. Bu açıklamasıyla birlikte pek çok kişiyi şaşkına uğrattı. Dolayısıyla kimse böyle bir planın olduğunu tahmin dahi etmiyordu.

Herkesi Şaşırttı!

Evrim Keklik, katıldığı programda yer verdiği ifadelerle adından söz ettirdi. Eski yarışmacı “Adem büyük bir tehditti Gönüllüler takımı için. Adem’i düşürmeye, açığını aramaya çalışıyorlardı. Ben ademe önyargılıydım; kırmızıya geçtim, Onu çok sevdim" açıklamasında bulundu. Peki ya Adem'le ilgili bu gelişme nasıl sonuçlanacak?