Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Hastalığının Ne Olduğu Ortaya Çıktı! Acun Ilıcalı Uçağı İle Acil Hastaneye Götürdü..

Survivor 2022'de yaşanan gelişmelerle beraber Nisa'nın adadan ayrılacağı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Nisa hangi hastalığa sahip? Sakatlanmasının yanı sıra Nisa'nın sahip olduğu kronik rahatsızlık gündeme bomba gibi düştü. TV8'deki yarışma programına veda edeceği belirtildi.

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın Hastalığının Ne Olduğu Ortaya Çıktı! Acun Ilıcalı Uçağı İle Acil Hastaneye Götürdü..

16 Mayıs 2022 Pazartesi 10:49

Survivor 2022'de rahatsızlaşan ve hastaneye kaldırılan Nisa ile ilgili üzücü haber geldi. Nisa Bölükbaşı'nın yarışmadan çekilip çekilmeyeceği merak ediliyor. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin hemen ardından gözler Acun Ilıcalı'nın açıklamasındaydı. Ünlü isim ,yarışmacının eleneceğini mi duyurdu? Peki Nisa'nın hastalığı nedir? Sosyal medya bir süredir bu haberi konuşuyor.

Nisa'nın Hastalığı Ne?

Nisa'nın "Vertigo" hastalığına yakalandığı ortaya çıktı. Bu rahatsızlıkla birlikte kendisinin adada performans göstermesi daha zor hale gelebilir. Tüm bu gelişmeler dahilinde sağlığının da hiçe sayılmaması gerekiyor. Haliyle buna göre bir karar verilecek ve Nisa adadan ayrılacak mı belli olacak.

Acun Ilıcalı Açıklayacak!

Nisa Bölükbaşı'nın yüksek ihtimalle adaya veda edeceği belirtiliyor. Acun Ilıcalı'dan gelecek açıklama doğrultusunda bunun kesinleşeceğini belirtelim. Bir diğer gelişme ise hastalığının ne kadar ağır olduğu yönünde. Devam edebilecek kapasitede olur ise Nisa'nın adada bir süre daha kalması beklenebilir.