Survivor Evrim'in Tepkisi Olay Oldu! Yokluk Adasında Ne Yapacağını Şaşırdı!

Survivor All Star 2022'deki güncel gelişmeler izleyicileri heyecanlandırdı. Survivor Evrim, yokluk adasına gitti ve büyük zorluklarla karşılaştı. Denk geldiği manzaralar karşısında isyan etti. Acun Ilıcalı'nın yeni uygulaması Evrim'i olumsuz etkilemişe benziyor. TV8'deki yarışmada neler yaşandı?

Survivor Evrim'in Tepkisi Olay Oldu! Yokluk Adasında Ne Yapacağını Şaşırdı!

18 Nisan 2022 Pazartesi 19:25

Survivor All Star 2022, tüm heyecanıyla devam ediyor. Programda yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Pek çok kişi neler olacağını araştırırken, Survivor'da Evrim'in yine olay oldu. Kendisi yokluk adasına gitti ve başına gelenlerle birlikte izleyicilerin de dikkatini çekti. TV8'deki programda ne gibi gelişmeler meydana geliyor? İşte şaşırtan detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Yatacağı Yeri Görünce Korktu!

Evrim, yokluk adasına giden yarışmacılar arasında yerini aldı. Adaya gittiğinde ise gördükleri karşısında şok oldu. Çünkü yatacağı tabuta benzetti. Bu nedenle yarışmacının oldukça zorlandığı ve psikolojisinin etkilendiği tahmin ediliyor.

İsyan Etti!

Acun Ilıcalı'nın duyurmuş olduğu yokluk adası uygulamasından sonra yarışmacıları zor zamanlar bekliyor. Evrim ise gördükleri karşısında isyan etti ve tepkisini dile getirdi. Yatacağı yeri gördüğü zaman ''Bu ne tabut gibi bir şey bu tövbe estağfurullah, La havle ve la kuvvete. Korkudan aklımı yitireceğim. Bu yokluk adasına herkesin gelmesi lazım' ifadelerine yer verdi. Öte yandan izleyiciler yokluk adasının kaldırılması gerektiğini düşünüyor. Bu konuda net bir çokluk sağlanır mı bilinmez. Ancak bir yandan da reytinglerde öne çıkan bu program, yokluk adası uygulamasına devam edebilir.