Survivor Eski Yarışmacısı Aycan'dan Üzücü Haber Geldi!

TV8 ekranlarının en çok tercih edilen yarışmaları arasında yer alan Survivor 2022 All Star yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Yarışmanın son bölümünde yaşanan kavga ise ağızları adeta açık bıraktı. Aycan ise günler sonra ağzını açtı. İşte haberin tüm detayları...

Survivor Eski Yarışmacısı Aycan'dan Üzücü Haber Geldi!

10 Mart 2022 Perşembe 13:33

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması olan Survivor yine İzleyicileri ekran başına kilitledi. Yarışmanın son bölümünde yaşananlar ise ağızları açık bıraktı. Survivor yarışmasının başlamasının ardından yarışmaya veda eden Aycan Yanaç uzun süre sonra ilk defa konuştu. Kendisine gelen yorumlara daha fazla dayanamayan Aycan Yanaç, daha fazla dayanamadı.

Aycan Yanaç Daha Fazla Dayanamadı

Survivor Aycan, sonunda ağzını açtı. Survivor ekran yolculuğuna devam ederken erkenden yarışmaya veda eden isimlerden birisi de Aycan Yanaç oldu. Kendi isteği ile yarışmadan çekilen Aycan Yanaç, kendisine yapılan yorumlara daha fazla sessiz kalamadı. Günler sonra konuşma kararı aldı. Korona virüse yakalanan Aycan Yanaç ve beraberindeki üç kişi yarışmadan ayrıldı. Sürecin ardından tekrar takıma dönen Aycan zorlandı. Bunun ardından Acun Ilıcalı, Aycan Yanaç’ın ayrılık nedeni hakkında konuşarak kimseyi Survivor’da zorla tutmadıklarını söyledi. Bunun ardından Aycan yarışmadan çekilmiş oldu.

Aycan Günler Sonra Konuştu

Survivor’da korona ile mücadele ettiğini söyleyen Aycan, fiziksel ve mental olarak hasar kaldığını da belirtti. Bundan dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda kaldığını sözlerine ekledi. Ardından zorlu bir sürece tabi tutulduğunu söyledi. Bundan sonra daha güçlü olduğunu da belirtti. Kendisini en ağır şekilde eleştiren kişileri ise adeta topa tuttu.