Survivor Eski Yarışmacı Bilinmeyen Gerçekleri Tek Tek Basına Anlattı! Meğer Bilinmeyen Neler Varmış Neler!

Aycan Yanaç'ın Survivor hakkındaki açıklamaları çok konuşulacak. Yarışmaya dair bilinmeyenleri açıklamış oldu. Pek çok kişi bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Güzel isim, iki defa Survivor'a katıldı. Büyük tecrübe edindi ve bu durumla beraber büyük ün kazandı.

Survivor Eski Yarışmacı Bilinmeyen Gerçekleri Tek Tek Basına Anlattı! Meğer Bilinmeyen Neler Varmış Neler!

5 Haziran 2022 Pazar 20:37

Survivor 2020 ve All Star 2022'de yarışan Aycan Yanaç, bilinmeyenleri yanıtlamak için ekran karşısına geçti. Ünlü isim, Survivor hakkındaki kritik soruları yanıtladı. Özellikle de bakım ve regl ile ilgili detaylara değindi. Pek çok kişinin kafasındaki soru işaretlerini de gidermiş oldu. Aycan Yanaç'ın açıklamaları ilgi ile takip ediliyor. İşte son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Aycan Yanaç'tan Regl Açıklaması!

Regl olup olunmadığı soruldu ve Aycan Yanaç'tan konuya dair önemli bir açıklama geldi. Eski yarışmacı, ''Biz regl olamıyorduk. Yemek yiyemiyorduk. Vitamin, enerji alamadığımız için regl olamıyorduk. Olmuyordu, bir süreden sonra zaten ayaklarımız su topluyordu. Ayak bileklerimiz şişiyordu. Bilmiyorum fark ettiniz mi biz kadınlar şişmeye başlıyorduk. Sonlara doğru ödülleri kazandık. O zaman kendimize geliyorduk. Başlarda çok kötüydü hiç regl olmuyorduk.'' ifadesine yer verdi.

Yarışmacılar Lazere Gidiyor!

Vücut bakımı konusunda jilet veya makineye başvurulup başvurulmadığı soruldu. Aycan Yanaç ise yarışmacıların Survivor'a katılmadan önce lazere gittiklerini belirtti.