Survivor Ekstra'dan Kovulan Semih Öztürk'ü Demet Akalın Destek Verdi! Semih Öztürk Geri Dönecek mi?

Demet Akalın, Acun'un programdan kovduğu Semih Öztürk'ü desteklemeye devam ediyor. Pek çok kişi Semih Öztürk'ün programdan neden ayrıldığını anlamamıştı. Sosyal medyadan konuyla ilgisi olmayan paylaşımlar da yapsa Demet Akalın kendisini yalnız bırakmıyor. Peki ünlü isim neler söyledi?

Survivor Ekstra'dan Kovulan Semih Öztürk'ü Demet Akalın Destek Verdi! Semih Öztürk Geri Dönecek mi?

25 Mart 2022 Cuma 20:01

Demet Akalın, kısa süre önce Survivor Ekstra programından kovulan Semih Öztürk'e olan desteğini sürdürüyor. Eski yorumcu, Twitter hesabından ne paylaşırsa paylaşsın onun hakkında olumlu yorumlar atıyor ve özlediğini dile getiriyor. Kendisini yakın zamanda farklı bir programda görmek istediğini de ifade etmekte. Hal böyle olunca herkes güncel gelişmeleri merak etti.

Demet Akalın'ın Desteği Sürüyor

Demet Akalın, bu hamlesiyle birlikte tüm beğenileri topladı. Ancak Semih Öztürk genel olarak kendisine yanıt vermiyor. Sessizliği tercih ediyor ve güncel gelişmeleri uzaktan takip ediyor. Sosyal medyayı aktif şekilde kullanmasına rağmen ne Acun Ilıcalı ne de program hakkında açıklama yapmıyor.

Survivor'u Takip Ediyor!

Öte yandan Survivor ile ilgili çeşitli gelişmeleri paylaştığı da görüldü. Bu hamlesiyle aslında işini ne kadar çok sevdiğini de öğrenmiş olduk. Başarılı sunucu, yaptığı hamlelerle adından söz ettirmeye devam edecek gibi duruyor. Sunucu ve yorumcu olarak kariyerine farklı bir programda da devam edebilir.