Survivor Ekstra Programını Sabırsızlıkla Bekleyenlere Üzücü Haberimiz Var! Survivor Ekstra Programı TV 8'de Yayınlanmıyacak!

Bu yılın en iddialı programlarından biri olarak Survivor All Star reytingleri alt üst edecek gibi gözüküyor. Ünlüler ve Gönüller takımında Survivor’ın en iyi yarışmacıları yer alıyor. Survivor Ekstra programı da yarışmadan bilgiler ve analizler sağlanmasıyla biliniyordu. Verilen kararla ilgili olarak yayın döneminde büyük değişiklik yapıldı. Yaşanan değişiklik haberimizde paylaşımı sağlandı.

Survivor Ekstra Programını Sabırsızlıkla Bekleyenlere Üzücü Haberimiz Var! Survivor Ekstra Programı TV 8'de Yayınlanmıyacak!

15 Ocak 2022 Cumartesi 20:22

Survivor Ekstra programı Survivor yarışmasında geçen olayları tek tek analize alarak yorumlarda bulunuyordu. Ayrıca ilerleyen dönemler içerisinde elenen yarışmacılar programa katılarak ada hayatıyla ilgili ve yaşadıkları arkadaşlık ilişkilerinde birebir dinleme imkanı sağlanıyordu. Survivor izleyen ve hayranları tarafından edilen program içerisinde sevilen program olarak yerini aldı. Yapılan kararla birlikte bu sene farklı bir şekilde yayın hayatına devam edecek.

Survivor Ekstra EXXEN Platformunda Yer Alacak

Acun Ilıcalı kurmuş olduğu EXXEN platformuna doğru çekmek için girişimler devam ediyor. Yapılan değişiklik sonrasında Survivor Ekstra artık EXXEN platformunda yayınlanması sağlanacak.

Ayrıca programın kadrosunda değişiklik meydana geldi. Yayınlanacak program içerisinde Furkan Dede, Murat Özarı, Hanzade Ofluoğlu, Semih Öztürk yorumları katarak programın sunumunu yapacak. EXXEN platformunu özel içerik olmasıyla birlikte ada hayatında gözükmeyen detayları yer verilecektir.

Bu durumun olmasıyla birlikte seyircilerin EXXEN platformuna geçiş yapacak mı ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Survivor All Star programı 15 Ocak Çarşamba günü ekranlarda gözükerek heyecan dolu yarışmanın başlangıcını atıyor. Yarışmacıların ada şartları ve yarışmalar da nasıl performans göstereceği de merakla beklenen durum olarak yer alıyor.