Survivor Birleşme Partisinin Perde Arkasında Neler Yaşandı! Dominik'teki Partiye Ünlü Yağmuru!

Survivor 2022'deki birleşme partisi çok güzel geçti. Acun'un da yer aldığı partide çeşitli yarışmalar düzenlendi. Üstelik Barış ve Nisa arasındaki iletişim dikkat çekti. Edis'in performansı ise tüm gece konuşuldu. Survivor 2020'den Ersin ve Aycan da partiye dahil oldu.

Survivor Birleşme Partisinin Perde Arkasında Neler Yaşandı! Dominik'teki Partiye Ünlü Yağmuru!

30 Mart 2022 Çarşamba 21:33

Survivor All Star 2022'deki güncel gelişmeler dikkat çekiyor. Dominik'teki birleşme partisi oldukça heyecanlıydı. Yarışmacıların doyasıya eğlendiği partide şarkı söyleme yarışması da düzenlendi. Yarışmayı kazanan ismin Gizem olması sevindirdi. Güzel bir parça seslendirdiği için herkes tarafından takdir edildi.

Barış'tan Nisa Yorumu!

Barış Murat Yağcı ise Nisa'yı çağrıştıracak bazı cümleler kurdu. Herkes Barış ile Nisa'nın yeniden barışıp barışmayacağını merak ediyordu. Barış "Provaya gelirken burada dinledim, 'Güzel şarkı seçmişsin' dedim. 'Bana birini çok andırıyor' dedim. 'Boyuna da posuna da bin maşallah derken, keşke burada olsaydı' dedim. O da 'Umarım gelir' dedi" cümlelerine yer verdi ve topu Nisa'ya attı.

Edis Herkesi Coşturdu!

Edis ise seslendirdiği parçalarla herkesi coşturdu. Bu gelişme sonrasında partide güzel anlar yaşandı. Herkesin heyecanla takip ettiği birleşme partisiyle birlikte Survivor All Star 2022'de son kulvarlara girmeye başladı. TV8 programında her eleme çok daha farklı sonuçlara yol açacak gibi duruyor.