Survivor Ayşe'nin Yeni Sevgilisi MasterChef'ten mi?

Survivor Ayşe Yüksel'in yeni sevgilisi ortaya çıktı. Kimse beklemiyordu ancak TV8'deki yarışma programında olduğu öğrenildi. MasterChef'teki performansı ile nam salan ünlü isimle arasında bir şeyler mi var? Gündemde bomba etkisi yaratan o gelişme ve dahası haberimizde...

Survivor Ayşe'nin Yeni Sevgilisi MasterChef'ten mi?

17 Temmuz 2022 Pazar 17:27

Survivor Ayşe, yeni sevgilisi ile çok konuşuluyor. Ayşe Yüksel, Survivor'daki performansı ile dikkat çekmişti. Güzel yarışmacı, son döneme damgasını vurmuştu. Bir ara ismi Batuhan Karacakaya ile anılsa da ikili arasında bir şey olmadığı vurgulanıyordu. TV8'deki yarışmadan sonra bu sefer aynı kanala ait başka bir yarışmadan sevgilisi olduğu ileri sürüldü. Ayşe Yüksel'in kiminle ilişki yaşadığı merak konusu haline geldi.

Ayşe Yüksel'in Sevgilisi Kim?

Ayşe Yüksel, Masterchef'te başarılı performans sergileyen ve sezonu 4. tamamlayan Sergen Özen ile sevgili olabilir. İkili arasında böyle bir iddia mevcut. Dolayısıyla aralarında aşk yaşanıp yaşanmadığı sorusu bir türlü yanıt bulabilmiş değil. Ancak en kısa zamanda ikiliden bir açıklama bekleniyor.

Sosyal Medya Aşklarını Konuşuyor!

Öte yandan sosyal medyada Serger Özen ve Ayşe Yüksel arasındaki aşk konuşulmakta. Dolayısıyla gündemde bomba etkisi yaratacak çeşitli detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.