Survivor All Star'dan Sonra Mert Öcal ve Sude Burcu Evleniyor mu?

Survivor All Star 2022'den elenen iki yarışmacı da gündelik hayatına çoktan geri döndü. Mert Öcal ve Sude Burcu'nun evleneceği iddia ediliyor. Çünkü öyle bir paylaşım yaptılar ki evlilik teklifi olarak yorumlandı. Şimdi ise gündemdeki güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Mert Öcal açıklama yaptı mı?

Survivor All Star'dan Sonra Mert Öcal ve Sude Burcu Evleniyor mu?

29 Mayıs 2022 Pazar 18:16

Mert Öcal, gerek yarışma esnasında ve gerek yarışmadan sonra aşkını sürekli olarak haykırdığı Sude Burcu ile hayatını birleştirebilir. İkilinin bir ara ayrılık dönemine girdiği bilinmekteydi. Bu esnada Mert Öcal'ın Sude Burcu'yu aldattığı ve Makbule Şakalakoğlu ile sevgili olduğu iddia ediliyordu. Gündemde bomba etkisi yaratan bu durumun detayları ise çok soruldu. Şimdi ise ortaya çıktığı kadarı ile dikkat çeken bazı olaylar yaşanıyor.

Mert Öcal'dan Evlilik Teklifi!

Mert Öcal ve Sude Burcu evlenecek mi? Güzel bir akşam yemeği yiyen ikili, paylaştıkları fotoğrafla dikkatleri üzerlerine çekti. Öyle ki oldukça lüks ve kaliteli bir yemek yedikleri anlaşılıyordu. Instagram hikayelerinde paylaştıkları görüntü büyük ses getirdi. Şimdi ise dikkat çeken bu haberle beraber neler olacak hep birlikte göreceğiz.

Henüz Yalanlanmadı!

Öte yandan evleneceklerine ilişkin çeşitli iddialar henüz yanıt bulmadı. Mert Öcal'ın Sude Burcu ile hayatını birleştirmek isteyip istemediği bilinmiyor. Ancak görüldüğü kadarıyla ikilinin arası oldukça iyi.