Survivor All Star'dan Ayrılan Evrim Ortalığı Fena Karıştırdı! Ada Hakkında Detayları Anlattı!

Survivor Evrim'in şok etkisi yaratacak itirafları gündemdeki yerini aldı. Acun Ilıcalı, bu açıklamalar için kendisine neler söyleyecek? Adadan elendikten sonra bildiği ne varsa anlatmaya başladı. Adem Kılıçcı ile ilgili söyledikleri ise hala konuşuluyor.

Survivor All Star'dan Ayrılan Evrim Ortalığı Fena Karıştırdı! Ada Hakkında Detayları Anlattı!

14 Haziran 2022 Salı 18:25

Survivor All Star 2022'de yarışan Evrim Keklik, adadan elendikten sonra katıldığı bir programda her şeyi açıkladı. Öyle ki gündeme gelme nedeniyle herkesi şok edebilir. Kendisi, ada içerisinde hesaplaşmalarla ilgili önemli ifadelere yer verdi. Peki Evrim Keklik konu hakkında neler biliyor? Gündemde bomba etkisi yaratacak gelişmelerin yanı sıra merak edilenler de yanıt buldu.

Evrim'den Şok Açıklama!

Evrim, mavi takımın Adem Kılıçcı ile alıp veremediği olduğunu söyledi. Onu düşürmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve açığını aradıklarını ifade etti. Ancak bunu henüz başaramadıklarının da altını çizdi. Dolayısıyla ada içerisindeki rekabete gözleriyle tanıklık etmiş olan eski yarışmacı, önemli bir itirafta bulundu.

Adem Kılıçcı'yı Sevdi!

Öte yandan kırmızı takıma geçtikten sonra Adem Kılıçcı ile iyi anlaştığını da ifade etti. Yaptığı açıklamada “Adem büyük bir tehditti Gönüllüler takımı için. Adem’i düşürmeye, açığını aramaya çalışıyorlardı. Ben ademe önyargılıydım; kırmızıya geçtim, Onu çok sevdim" sözlerine yer verdi.