Survivor All Star'da Yaşanan Kavga Sonrasındaki Karar Ağır Oldu! Survivor Oyuncu Kadrosu Değişiyor mu?

Survivor All Star 2022'nin yeni bölümünde yarışmacı kadrosunda değişim olabilir. Çünkü Acun Ilıcalı Hikmet ve Adem arasındaki kavgaya şahitlik etti. Şimdi ise TV8'deki yarışma programını bambaşka gelişmeler bekliyor. İşte son yaşanan olaylar ve ikili arasındaki atışma...

Survivor All Star'da Yaşanan Kavga Sonrasındaki Karar Ağır Oldu! Survivor Oyuncu Kadrosu Değişiyor mu?

16 Nisan 2022 Cumartesi 09:30

Survivor All Star 2022'de yaşanan gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Adem ve Hikmet arasındaki kavgadan sonra şok eden olaylar meydana geldi. İkilinin tartışması üzerine Acun Ilıcalı'nın yeni bir karar vermesi bekleniyor.

Hikmet Adem'e Çıkıştı!

Hikmet ve Adam arasındaki tartışmada Hikmet'in sözleri gündem oldu. Hikmet, ''Gördüğün zaman her yanlışı söyleyebiliyorsan o zaman şampiyon gibi davranacaksın. Arkadaşın atıyorsa Atakan yapma diyeceksin'' diyerek Adem'i hedef gösterdi. Adem ise verdiği yanıtla birlikte ikili arasındaki tartışmanın ilerlemesine yol açtı. Adem'in söylediği ''Ben zaten şampiyonum, şampiyon gibi de davranabiliyorum. Bu yüzden sen hayatın boyunca şampiyonları sorgulayarak yaşayacaksın. Ben adaletli davrandım rakibine attırdım. Gayet de düzgün oldu'' sözden sonra herkes şaşırdı.

Acun Kadroyu Değiştirebilir!

Yarışmacı kadrosunun değiştirip değiştirilmeyeceğine ilişkin Acun Ilıcalı'dan yeni bir açıklama gelecek. Kendisi bu konu üzerine düşünüp taşınacağını beyan etti. Kendisiyle birlikte diğer yetkililerle istişare yapması bekleniyor. TV8'deki yarışmada başka neler olacak hep birlikte göreceğiz.