Survivor All Star Yarışmasından Sorgusuz Sualsiz Diskalifiye Edildi! Survivor All Star Yarışması Fena Karıştı!

Yunus Emre, Survivor All Star 2022'de dikkat çeken hareketlerde bulunuyor. Başarılı yarışmacının Ogeday ve Berkan'a sert konuşmasının yanı sıra son olarak Hikmet'e de kötü davranması dikkat çekti. Peki Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi diskalifiye edecek mi?

Survivor All Star Yarışmasından Sorgusuz Sualsiz Diskalifiye Edildi! Survivor All Star Yarışması Fena Karıştı!

9 Şubat 2022 Çarşamba 20:44

Yunus Emre, son zamanlarda oldukça agresif hareketler sergiliyor. Bu nedenle gündeme de sıklıkla gelmekte. Başarılı yarışmacının Berkan ve Ogeday'ın üzerine yürümesi dikkat çekti. Kendisini ayırmak isteyen Hikmet'e de sert sözler söyleyince işler çığırından çıktı. Yunus Emre'nin neden bu kadar sinirli olduğu bir türlü anlaşılamıyor. Programda yaşanan gelişmelerden sonra Survivor'da nasıl bir karar alınacak merak edildi. TV8'de yayınlanan programla ilgili bizzat Acun Ilıcalı konuştu.

Acun'dan Diskalifiye Mesajı!

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'nin diskalifiye olabileceğine işaret ederek daha önce diskalifiye edilen isimler olduğunu dile getirdi. TV8'deki Survivor All Star 2022 programına ilişkin nasıl bir karar alınacak heyecanla bekleniyor.

Yunus Emre Özür Dileyecek mi?

Yunus Emre, oldukça agresif tavırları ile gündeme geliyor. Başarılı performansının yanı sıra program kurallarını da ihlal etmeye doğru adımlar atmakta. Dolayısıyla elde ettiği tüm başarılar boşa gidebilir. Diskalifiye edilmesi durumunda pek çok kişi bu duruma tepki gösterecek. Ancak Survivor All Star 2022'de yapılan hatalara karşı daha fazla tolerans gösterilmesi mümkün değil.