Survivor All Star 2022'de Sema ve Ogeday Birbirine Girdi! Canlı Yayın Durdu Acun Çıldırdı!

Survivor All Star'ın yeni bölümü izleyicileri heyecanlandırdı. Öyle şeyler yaşandı ki herkes şok oldu. Bu sefer sanılanın aksine Sema'nın Ogeday'a çıkışması gündem olacak. Yarışmadan sonra Acun Ilıcalı'nın Sema'ya yaptırım uygulayıp uygulamayacağı merak edildi. Çünkü sert sözler sarf etti.

Survivor All Star 2022'de Sema ve Ogeday Birbirine Girdi! Canlı Yayın Durdu Acun Çıldırdı!

10 Nisan 2022 Pazar 15:09

Sema ve Ogeday'ın tartışması gündeme geldi. İkili neden kavga etti? Bir anda tartışmaya başladılar ve bir türlü sona ermedi. En sonunda Sema'nın dikkat çeken sözleri programa damgasını vurdu. Sema'nın agresif tavırları nedeniyle izleyicilerin tepkisini de çektiği belirtiliyor. Ogeday ise daha sakin karşıladı ve durumu toparlamakla meşguldü. İşte yarışmada yaşananlar...

Survivor All Star'a Damgasını Vurdu!

Sema'nın agresif sözleri karşısında izleyiciler de ne diyeceğini bilemedi. Sosyal medyadan tepki gösterdiler ve bu da izleyici avantajını kaybeden yarışmacı için pek de güzel bir gelişme değil. Sema, kadınlar yarışırken erkeklerin bir şey söylemesini istemiyordu. Ogeday da buna karşılık olarak " o zaman kadınlar da erkekler yarışırken bir demesin" dedi.

Sema Sert Çıktı!

Sema ise Ogeday'ın bu sözünü duyduktan sonra "Kadınlar konuşmasın ne demek ayrıca. Çarpacağım bir tane göreceksin kadınlığı" ifadesini kullandı. Acun Ilıcalı'nın bu sözler karşısında Sema'ya ceza verip vermeyeceği merak konusu haline geldi. TV8'deki yarışmada bizleri başka ne gibi gelişmeler bekliyor olacak göreceğiz.