Survivor All Star 2022'de Eleme Potasındaki 4. Kişi İfşa Edildi!

TV8 Survivor All Star 2022 ifşası şok etkisi yarattı. Öyle ki eleme potasındaki ismi görenler gözlerine inanamayacak. Acun Ilıcalı bile çok şaşırdı. Peki ya adadan kim elenecek? Eleme adayı olarak belirlenen 4. kişi ve çok daha fazlasını sizlerle paylaştık.

Survivor All Star 2022'de Eleme Potasındaki 4. Kişi İfşa Edildi!

31 Mayıs 2022 Salı 15:29

Survivor All Star'ı yakından takip edenler önemli bir haberle uyandı. Çeşitli ifşa paylaşımlarına göre eleme potasına giden 4. kişi belli oldu. Peki ya TV8'de yayınlanan yarışmada neler oluyor? Pek çok kişinin yakından takip ettiği programa dair bilinmeyenleri açıklayacağız. Öyle ki artık adadan kimin eleneceği bile az çok tahmin ediliyor. Ancak öyle bir detay paylaşıldı ki herkes şok üstüne şok yaşayacak.

4. Kişi Kim Oldu?

Eleme potasındaki 4. kişinin ortaya çıktığı belirtiliyor. Hatta Acun Ilıcalı'nın da buna tepki göstermesi beklenebilir. Belki de kendisi de bu duruma çok şaşıracak. Daha önceden üç yarışmacının bu potaya girdiğini biliyoruz. Son olarak Adem Kılıçcı ya da Batuhan Karacakaya'nın potaya gireceği tahmin edildi.

Batuhan Karacakaya Potada!

Batuhan Karacakaya'nın eleme adayı olarak 4. kişi olduğu belirtiliyor. Potaya gitmesinden sonra Adem Kılıçcı'nın elde ettiği dokunulmazlık dikkat çekti. Böylelikle potada Anıl Berk Baki, Ayşe Yüksel, Sema Aydemir ve Batuhan Karacakaya'nın olduğu anlaşıldı. Eğer ifşa paylaşımları doğru ise son durum bu şekilde.