Survivor All Star 2022'de Bir Biri Arkasından Kuyu Kazmalar ve Tartışmalar Başladı!

Survivor All Star 2022 programının bu akşam yayınlanacak bölümü için 5. tanıtım filmi de yayınlandı. Eleme potasına girdikten sonra sürgün adasına gönderilen Sercan ve Atakan arasında gerilim had safhada. Sercan’ın konseydeki şok açıklamalarına tepki gösteren Atakan, ‘’Aba altından sopa gösteriyor. Hiç hoşuma gitmedi, çok samimiyetsiz geldi.’’ ifadelerini kullandı.

Survivor All Star 2022'de Bir Biri Arkasından Kuyu Kazmalar ve Tartışmalar Başladı!

20 Ocak 2022 Perşembe 17:00

Eski Survivor programlarında mücadele eden ve izleyicilerin gönlünde taht kuran yarışmacıların yer aldığı Survivor All Star 2022 yarışması, sezona hızlı bir başlangıç yaptı. Tartışmalarıyla sürekli gündeme gelen Atakan ve Sercan arasında ipler iyice gerildi. İkilinin atışmaları, geçen gün yayınlanan son bölüme damga vurdu.

‘’Bir Daha Olursa Art Niyet Olduğunu Düşüneceğim’’

Sürgün kampına ilk giden isimlerden biri olan Sercan, ada konseyinde yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. Tüm ekip arkadaşlarını hedef alan yarışmacı, birlikte mücadele ettiği herkesi resmen tehdit etti. Sercan’ın konsey sırasında ‘’Bir daha olursa art niyet arayacağım’’ çıkışına en sert tepki Avatar Atakan’dan geldi.

‘’Sercan Samimiyetsiz Bir İnsan Olduğunu Gösterdi’’

Sercan’ın açık tehditlerine sert tepki gösteren Atakan, ‘’Aba altından bize sopa göstermeye çalışıyor. Açıklamaları ben dahil kimsenin hoşuna gitmemiştir. Sercan, yaptığı konuşmayla samimiyetsiz bir insan olduğunu gösterdi.’’ dedi. Adada yaşanan olaylardan sonra izleyiciler programın yeni bölümünü heyecanla beklemeye başladı. Sercan’ın arkadaşlarına nasıl bir tutum alacağı ve Atakan’ın hangi ekipte yer alacağı merakla bekleniyor.