Survivor All Star 2022'de 23 Mart Dokunulmazlığı Kim Kazandı? Eleme Potasında Kimler Var?

Survivor All Star 2022'ye damgasını vuran bir olay herkesi şaşırttı. 23 Mart'ta Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki dokunulmazlık oyununu bir takım kazandı. Peki ikinci eleme adayı olarak kimin ismi yazıldı? İşte eleme potasına Barış Murat Yağcı'dan sonra giden ikinci isim ortaya çıktı. TV8'deki yarışma programı heyecanla takip edilmekte.

Survivor All Star 2022'de 23 Mart Dokunulmazlığı Kim Kazandı? Eleme Potasında Kimler Var?

23 Mart 2022 Çarşamba 20:00

Survivor All Star 2022'de haftada iki eleme yaşanmaya devam ediyor. Birleşme partisine hazırlık tüm hızıyla sürmekte. Mert Öcal'ın ayrılmasından sonra sıradaki gelişme ikinci yarışmacı içindi. Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanınca Gönüllüler'den bir ismin eleme potasına gittiği görüldü. Peki yaşanacak gelişmelerle birlikte 23 Mart 2022 ikinci eleme adayı kim olacak?

Ünlüler Tüm Oyunları Kazandı!

Ünlüler, hem iletişim hem de dokunulmazlık oyununu kazandı. Pek çok kişi bu gelişmeyi yakından takip etti. Ünlüler'in başarılı gidişatı sürerken bir yandan da Gönüllüler'de eleme potasına gidecek yarışmacı merak ediliyordu.

Evrim Eleme Potasında!

Evrim, bu haftanın ikinci eleme potasına giden yarışmacısı oldu. İlki ise Barış Murat Yağcı idi. Geçtiğimiz haftada da Evrim Keklik ile Barış Murat Yağcı bulunuyordu. Dolayısıyla ikilinin üst üste eleme potasına gitmesi dikkat çekti. Bakalım son dakika gelişmesiyle birlikte adada nasıl bir rekabet yaşanacak? Üçüncü ve dördüncü eleme adayları şimdiden merak ediliyor. Kıyasıya mücadele dur durak bilmeden devam etmekte.