Survivor All Star 2022 Yarışmasından İlk Ayrılık Geldi! Evrim Diskalifiye Olduğu Resmi Olarak Açıklandı!

Survivor All Star başlamasıyla birlikte fırtına gibi esmeye başladı. Seyircilerin Survivor özlemi oldukça fazla olarak yer alıyor. Yaşanan durumla ilgili olarak Evrim’in ilk oyunda sakatlık yaşaması sonrasında diskalifiye olayları yayılmaya başladı. Evrim Survivor All Star’dan ayrılıyor mu? Söylentiler doğru mu? Detaylar haberimizde paylaşımı sağlandı.

Survivor All Star 2022 Yarışmasından İlk Ayrılık Geldi! Evrim Diskalifiye Olduğu Resmi Olarak Açıklandı!

18 Ocak 2022 Salı 17:09

Survivor All Star yarışmasında büyük değişiklik sağlanarak yayın hayatına başladı. Yaşanan süreç içerisinde yarışmanın zorluğu kat ve kat artarak All Star’a yönelik kademe artışı oldu. Yarışmalar esnasında ciddi sakatlıklar yaşanarak yarışmacıların halini kötü olarak da etkiliyor. Bu durum Evrim’e gelerek yarışmacının büyük oranda elenmesine neden olacak bir şekilde gelişti.

Evrim Diskalifiye mi Edildi?

Survivor All Star fragmanında Evrim’in sakatlığı gözüktü. Söylentiler arasında hastaneye kaldırıldığı ve bilek kırılması gibi haberler dolanmaya başladı. Bu durumla ilgili olarak henüz net haber gelmedi. Ancak eleme potasında yer alan oyuncuların da bulunmasıyla birlikte yarışma hayatına devam edemeyecek durumda yer alıyorsa yarışmadan diskalifiye edilebilir.

Bu durum şimdiden merak edilen kısım olarak yer alıyor. Sürgün adasında ilk üç ismin belli olmasıyla birlikte ada hayatının kaderi değişime uğrayabilir. Sürgün adasında kalan yarışmacılar Birsen, Sercan ve Gizem olarak yer alıyor. Dördüncü yarışmacı gelmesiyle birlikte eleme süreci de başlamış olacak. Eleme süreci olmadan önce eğer doktordan gelen kararla birlikte Evrim’in devam edememe kararı alınırsa bu durum elenmesine neden olacak. Şimdiden yeni bölümün sonucu bekleniyor.