Survivor All Star 2022 Yarışmasında Tansiyonlar İyice Yükseldi! Barış ve Nisa Ortalığı Karıştırdı!

Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor. Dün yayınlanan bölümünde oyun esnasında gerginlik yaşandı. Ödül oyunu oynanan yarışmada bir anda tansiyon seviyesi yükseldi. Barış davranışa karşılık Yağmur tepki gösterdi. Buna karşılık olarak atışma yaşandı. Yaşanan atışmalar da neler oldu? Detaylar haberimizde paylaşımı sağlandı.

Survivor All Star 2022 Yarışmasında Tansiyonlar İyice Yükseldi! Barış ve Nisa Ortalığı Karıştırdı!

26 Ocak 2022 Çarşamba 20:01

Survivor All Star kadrosunda en dikkat çeken isimlerden biri de Barış ve Nisa’nın yer alması oldu. Survivor 2020 yılında beraber mücadele eden yarışmacılar yarışma sonrası da birlikteliği biliniyordu. Yarışmadan sonra 6 ay aşk yaşayan yarışmacılar daha sonra olaylı bir şekilde ayrılmışlardı. Tekrardan Survivor da yolları kesişen yarışmacılar daha da merak edilir oldu.

Ödül Oyununda Tansiyon Yükseldi!

Survivor ALL Star ödül oyununda gelen tansiyon yükselmesi oyundan sonra meydan geldi. Ünlülerin bir puan aldığı süreç içerisinde Barış yaptığı hareket Yağmur tarafından tepki vermesine neden oldu. Yağmur “Saygısızlık bu gerçekten” dedi. Buna karşılık olarak “Benimle muhattap olma” dedi. Yağmur da buna karşılık “ Hiç muhatabım değilsin. Ağzını bile açma. Merak etme seninle muhatap olmak istemem” dedi.

BU sözlerle birlikte Nisa da Yağmura seslenerek: “Boşver sen onun seviyesine düşme dedi” Barış bu sözlere karşılık “Kim söyledi onu? Sen mi?” dedi. Yaşanan tansiyon yükselmesi sonrası kendi alanına dönerek oyuna devam ettiler. Yaşanan bu kriz ilerleyen zamanlarda daha sık olarak dönecek gibi gösteriyor.