Survivor All Star 2022 Yarışmasında Kavgalar Şimdiden Başladı! Gönüllüler Takımı Rahat Durmadı!

2005 senesinde hayatımıza giren ve herkes tarafından bilinen Survivor dizisi, yine dolu dizgin bir bölümle başladı. 15 Ocak Cumartesi günü başlayan programda henüz ikinci günün tamamlanmasına rağmen gönüllüler adasında gerginlik tavan yaptı. Acun Ilıcalı’nın sunduğu programda kılıçlar daha ilk günden çekildi.

Survivor All Star 2022 Yarışmasında Kavgalar Şimdiden Başladı! Gönüllüler Takımı Rahat Durmadı!

18 Ocak 2022 Salı 18:42

Gönüllüler adasında Yasin ortalığı fena karıştırdı. Önce Batuhan’a yenilen daha sonra Mert’i rakip olarak seçen Yasin’e takım arkadaşları çok sert tepki gösterdi. Yasin’in tepkilere karşılık vermesiyle ada bir anda karıştı.

Survivor All Star 2022 Kavgayla Başladı!

Milyonlarca izleyici tarafından sevilerek takip edilen Survivor All Star 2022 sezonu, kavga ve gerilimle başladı. 16 Ocak 2022 tarihinde ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyunda Batuhan’ın rakibi olan Hikmet, rakibine sayı kaptırdı. Hikmet’e sert tepki gösteren Berkan’a takım arkadaşları da destek verince ortalık iyice karıştı. Tartışmanın uzamasıyla diğer yarışmacılar tartışmaya müdahale etti ve olay tatlıya bağlandı.

Yasin Ortalığı Yine Karıştırdı!

Gönüllüler adasında mücadele eden Yasin, adayı öyle bir karıştırdı ki yarışmacılar arasındaki ipler bir anda gerildi. Hikmet ve Berkan arasındaki tartışma tam sonra ermişken Yasin yine ortalığı karıştırmayı başardı. Eşleşmede rakip olarak Mert’i seçen Yasin’e takım arkadaşları tepki gösterdi. Yasin’den cevap gecikmedi. Tüm takım arkadaşlarına, ‘’Görenler de Survivor babanızın çiftliği zannedecek? Siz kim oluyorsunuz bana akıl vermeye kalkıyorsunuz? dedi. Yasin, Survivor ekibi tarafından zorlukla sakinleştirildi.