Survivor All Star 2022 Yarışması Bu Sene Zorluk Sınırlarını Aştı! Yarışmacılar İlk Günden Resmen Döküldü!

Survivor All Star 2022 sezonu, geçen akşam yayınlanan ilk bölümüyle seyirci karşına çıktı. TV8 ekranlarında yayınlanan programda Acun Ilıcalı’nın konseyde açıkladığı sürgün kampı uygulaması, yarışmacılarda şok etkisi yarattı. Arkadaşları arasında en çok yazılan isim, sürgün kampına gitmek zorunda kalacak.

Survivor All Star 2022 Yarışması Bu Sene Zorluk Sınırlarını Aştı! Yarışmacılar İlk Günden Resmen Döküldü!

17 Ocak 2022 Pazartesi 17:28

Survivor All Star 2022 yarışmasında daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. Sadece ilk hafta uygulanacak sürgün kampı uygulaması, yarışmacılar arasında tartışmalara neden oldu. Dokunulmazlık oyununu kaydeden takımdan seçilen dört kişi, arkadaşlarından ayrı olarak adada tek başlarına dört gün boyunca yaşam mücadelesi verecekler. Ayrıca sürgün kampında bulunan yarışmacılar, hiçbir ödülden yararlanamıyorken dörtlünün arasından bir kişi, Survivor adasına veda edecek.

Acun Ilıcalı Sürgün Kampı Hakkında Konuştu!

Acun Ilıcalı, sürgün kampı uygulamasını ada konseyi sırasında şok sözlerle açıkladı. Ilıcalı, ‘’Normal bir sezon olsa dört gün sürgün adasını çıkaramayacak on yarışması sayabilirim. Allah yardımcınız olsun.’’ dedi. Acun Ilıcalı’nın sözlerine karşılık yarışmacılar, yeni kuralı sevmediklerini ve bütün planlarının bozulduğunu belirttiler.

Cüneyt Özdemir’den Açıklama Gecikmedi!

Survivor All Star 2022 sezonuna dair açıklamalarda bulunan Cüneyt Özdemir, programdaki sürgün adası hakkında yorumlarını geciktirmedi. Özdemir, ‘’Survivor’daki sürgün kampı anladığım kadarıyla Silivri gibi bir yer. Tek farkı soğuk değil.’’ açıklamalarında bulundu. Cüneyt Özdemir’in yanı sıra birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından yeni uygulamaya eleştiri geldi.