Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Batuhan'ın Suyu Isındı! Acun Ilıcalı Kuralları Değiştirdi!

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de bir ismin ayrılması bekleniyor. Batuhan'ın performans olarak geride kalması dikkat çekti. Hal böyle olunca ünlü isim hakkında ayrılık kararı verilebilir. Adadan ayrılabileceği belirtilirken bir yandan da çeşitli ihtimaller üzerinde duruldu.

Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Batuhan'ın Suyu Isındı! Acun Ilıcalı Kuralları Değiştirdi!

28 Şubat 2022 Pazartesi 17:02

Survivor All Star 2022, tüm heyecanıyla devam ediyor. TV8'de yayınlanan programda yaşanan gelişmleler dikkat çekti. Özellikle de Batuhan Karacakaya'nın performansı gözler önüne serildi. Sosyal medyada paylaşılan genel performans listesine bakıldığında Batuhan'ın listede olmadığı görüldü. ilk 10'a baktığımızda Adem ve Berkan'ın ilk 3'te yer alması da dikkat çekiciydi. Bu isimlerin Batuhan ile olan mücadelesi de bilinmekte. Dolayısıyla yarışmacı aleyhine gelişmeler meydana gelebilir.

Batuhan Adadan Gidecek mi?

Batuhan Karacakaya'nın adaya veda etmesi beklenebilir. Her ne kadar geniş bir hayran kitlesine sahip olsa da son dönemdeki performansı çok eleştiriliyor. Bu nedenle hayranlarının bile gözünden düştü. TV8 programındaki bu gelişmeyle birlikte başka neler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

Survivor'da Şartlar Değişiyor!

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran Batuhan Karacakaya, bu sene beklediği performansı gösterebilir mi bilinmiyor. Çünkü hem agresif hem saldırgan tutumu nedeniyle büyük eleştiri aldı. Kendisini severek takip edenler bile aynı fikir olduğuna göre yaşanan gelişmelere bir kez daha göz atmak gerekecek.