Survivor All Star 2022 Şike Yapıldığı İddia Edildi! Acun Ilıcalı Resmen Deprem Etkisi Yarattı!

Survivor All Star 2022'nin yeni bölümü şaşırtıcı anlara imzasını attı. Yarışmacıların bilerek oyun kaybettiği ve karşı takımdaki bazı isimlere oyun kazandırdığı iddia ediliyor. Hal böyle olunca TV8 yönetimi olaya el koyacak mı? Acun Ilıcalı yarışmacıları cezalandırabilir. Ünlü yorumcu öyle açıklamalar yaptı ki görenler şok oldu.

Survivor All Star 2022 Şike Yapıldığı İddia Edildi! Acun Ilıcalı Resmen Deprem Etkisi Yarattı!

5 Haziran 2022 Pazar 17:35

Survivor All Star 2022'nin yeni bölümünde herkes şok oldu. Pek çok kişi bu gelişmeleri beklemiyordu bile. Öyle ki artık Survivor'da şike yapıldığına yönelik bir durum ortaya çıktı. Ünlü yorumculardan Ahmet Dede'nin iddiası gündemde bomba etkisi yarattı. Peki ya TV8 yarışmasıyla ilgili neler biliyoruz?

Evrim Bilerek Oyun mu Verdi?

Evrim, Ayşe'ye bilerek oyun mu verdi. Üstelik bunu yapan tek kişi Evrim değildi. İddialar doğrultusunda Hikmet'in de bilerek oyun verdiği düşünülüyor. Gündemde bomba etkisi yaratan bu durum çok konuşuldu. Son zamanlarda şaşırtan gelişmelerle birlikte izleyiciler iyice sinirlendi. Çünkü kimse böyle bir gelişmeyi beklememekteydi.

Acun Ilıcalı Ne Yapacak?

Öte yandan bu gelişme sonrasında Acun Ilıcalı'dan nasıl bir hamle geleceği merak ediliyor. Sırf bazı isimler elenmesin diye yapılan bu hamleler şok üstüne şok yaşatmakta. Yarışmayı yakından takip edenler de benzer düşüncelere sahip. Bakalım Survivor'un yeni bölümün Acun Ilıcalı'dan ceza veya diskalifiye açıklaması gelecek mi?