Survivor All Star 2022 Birleşme Partisine Kimler Katılacak Hangi Ünlüler Gelecek Belli Oldu!

Survivor All Star 2022'nin yeni bölümünde birleşme partisi damgasını vuracak. Ünlü isimlerin de dahil olacağı partiye kimler kimler katılıyor? Edis'in parçaları seslendireceği belirtildi. Dolayısıyla bu gelişmeyle birlikte birkaç ünlü ismin de partiye eşlik edeceği biliniyor. Acun Ilıcalı büyük müjdeyi verdi.

Survivor All Star 2022 Birleşme Partisine Kimler Katılacak Hangi Ünlüler Gelecek Belli Oldu!

27 Mart 2022 Pazar 18:05

Survivor All Star 2022'de nefesler tutuldu. Pek çok kişinin heyecanla takip ettiği detaylara bakacak olursak birleşme partisine önemli isimler de katılacak. Hem ünlüler hem izleyiciler dahil olacak. Üstelik şarkılarıyla izleyicileri coşturacak bir isim de programdaki yerini almaya hazırlanıyor. Edis, tüm hazırlıklarını tamamladı ve konser gününü beklemekte.

Edis Dominik'e Gidiyor!

Edis'in Dominik'e gittiği belirtildi. Üstelik Edis'in yanı sıra bazı ünlülerin de orada yer alacağı bilgisini iletim. Tolga Akış, Mustafa Topaloğlu ve Yılmaz Morgül de yerini aldı. Daha önce yarışan iki isim de oldukça heyecanlı. Bakalım TV8'deki programda ne gibi gelişmeler yer alacak? Tolga Akış'ın Zeynep Bastık'ın eşi olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla adeta ünlüler camiasından tanıdık isimler bir araya getirildi.

Elemeler Tamamlanınca Başlayacak!

Öte yandan Survivor All Star 2022'deki elemeler tamamlanınca her şey açığa çıkacak. Birleşme partisi için son isimlerin elenmesi bekleniyor. Ardından Ünlüler ve Gönüllüler'i bekleyen gelişmeler gözler önüne serilecek. Partide çok fazla etkinlik yer alacak. Bakalım izleyicileri ve yarışmacıları ne gibi detaylar bekliyor?