Survivor All Star 2022 Başlamasıyla Eski Aşklar Tekrar Canlandı Ortalık Karıştı!

Acun Medya sponsorluğunda başlayan Survivor All Star yarışması, yine büyük bir heyecanla takip edildi. Sürprizlerle başlayan program, aksiyon dolu bölümlerine bir de aşk skandalını ekledi. Programda milyonları delirtecek bir aşk olayı patlak verdi.

Survivor All Star 2022 Başlamasıyla Eski Aşklar Tekrar Canlandı Ortalık Karıştı!

17 Ocak 2022 Pazartesi 20:49

Survivor All Star 2022 kadrosu, programın başlamasından çok daha önce duyurulmuştu. Programda bulunan aşk üçgeni ise kadrolarla beraber erkenden ortaya çıktı. Barış Murat Yağcı ile bir dönem sevgili olan Nisa Bölükbaşı, ilişkisini noktaladıktan sonra Ogeday Girişken ile anılmaya başlanmıştı. Nisa Bölükbaşı, bu aşk üçgeni hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı. Şimdilerde programdan önce Nisa Bölükbaşı hakkında şok sözlere yer verildiği ortaya çıktı.

Nisa Bölükbaşı’nın Açıklamaları Sosyal Medyayı Salladı!

Survivor All Star 2022 sezonu hakkında son dakika gelişmeleri bir bir ortaya çıkıyor. Diman Arcana isimli sosyal medya hesabı üzerinden şok açıklamalar yayınlandı. Açıklamalar; ‘’Ogeday Girişken ve Nisa Bölükbaşı ile ilgili şok eden gelişmeler yayınlandı. Survivor öncesi yarışmacılarla yapılan röportajlarda Nisa ile çıkan aşk dedikodularına Ogeday’ın ‘’Çıkan haberlere evet de demiyorum hayır da demiyorum. Akışına bırakıyorum.’’ ifadeleri damga vurdu.’’ şeklinde iletildi.

Barış Murat Yağcı’nın Tepkisi Merak Ediliyor!

Tartışmalara konu olan Nisa Bölükbaşı’nın eski sevgilisi Barış Murat Yağcı’nın durum hakkında açıklamaları da merak ediliyor. Yarışmacının ilerleyen haftalarda konsey konuşmalarında aşk üçgenine dair bir takım mesajları olacağı da aktarılan haberler arasında yer aldı.