Survivor All Star 2022 Aşk Çanları Çaldı! Batuhan ile Yağmur Aşk mı Yaşıyor?

TV8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'de neler yaşanıyor? Büyük bir aşkın ortaya çıktığı iddia edildi. Batuhan Karacakaya ile Yağmur Banda arasındaki samimiyetin aşka yorulması dikkat çekti. Peki Acun Ilıcalı Survivor 2022'deki bu iddialar yönelik bir şey söyledi mi?

Survivor All Star 2022 Aşk Çanları Çaldı! Batuhan ile Yağmur Aşk mı Yaşıyor?

22 Mart 2022 Salı 17:18

Ünlüler takımında olan Batuhan Karacakaya ile Gönüllüler'de yer alan Yağmur Banda arasında bir şeyler mi yaşanıyor? Gündeme bomba gibi düşen bu haber karşısında herkes heyecanlandı. Özellikle de Batuhan'ın hayranları gelişmeleri yakından takip ediyor. TV8'de yaşanan bu gelişme sonrasında güncel haberlere olan ilgi de arttı. Peki birbirlerinden hoşlandıkları nasıl anlaşıldı?

Sosyal Medya Bunu Konuşuyor!

İkili arasında yaşanan gelişme ile birlikte sosyal meydanın aşk iddialarını daha da kuvvetlendirdiği görüldü. Son zamanlarda samimi konuşmaları ile dikkatleri üzerlerine çektikleri belirtiliyor.

Henüz Açıklama Gelmedi!

Ancak yaşananlara rağmen ne Acun Ilıcalı'dan ne de yarışmacılardan bir açıklama gelmiş değil. Dolayısıyla programın yeni bölümünde yarışmaya ve aşk iddialarına dair çok daha fazla bilgi sahibi olacağız. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor ve yarışmada kritik anlar yaşanıyor. Bakalım Survivor All Star 2022'ye dair son gelişmeler ne durumda olacak?