Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun Ayşe Yüksel İçin Söyledikleri Şok Etti!

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu'nun sergilediği performans gündem olmuştu. Katıldığı programda şaşırtıcı ifadelere yer verdi. Ayşe Yüksel ile olan kavgasına değindi ve Survivor kurgu mu sorusuna yanıt verdi. Gündeme bomba gibi düşen açıklamaları yine çok konuşulacak.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun Ayşe Yüksel İçin Söyledikleri Şok Etti!

11 Nisan 2022 Pazartesi 22:28

Geçtiğimiz yıl Survivor'da son dörde kalmasıyla birlikte adından söz ettiren Aleyna Kalaycıoğlu, sergilediği başarılı performans sonrasında çok konuşulmuştu. Kendisi, katıldığı magazin programında önemli ifadelere yer verdi. Özellikle de hiç beklenmedik bir hamle ile Ayşe Yüksel'den söz etti. Geçmişte kendisiyle nasıl bir problem yaşadığı soruldu. Neden tartıştıklarına bir türlü anlam verilemiyordu. Survivor 2021'de meydana gelen gelişmelere dair detaylara yer verdi. Yarışma esnasında pek çok hakaretin olduğunu belirten Aleyna Kalaycıoğlu, bu hakaretlere bu zamana kadar yer vermemişti.

Ayşe Yüksel İçin Konuştu!

Aleyna Kalaycıoğlu, yaptığı açıklamada Ayşe Yüksel için neler söyledi? Ünlü isim, Yüksel için ''Hayatımda ilk defa asla barışmayacağım dediğim insanlar oldu ve Ayşe onlardan biri. Ailevi olaylar çok oldu yeniden konuşmak istemiyorum hakaretler var kin beslemiyorum ama unutamam. Barışsak da görüşeceğim biri değil. Kötü bir şey hissetmiyorum. 3 günlük dünya olduğunu Survivor'dan çıkınca mı anladı?" ifadelerine yer verdi.

Kurgu mu Sorusuna Sinirlendi

Survivor'da yaşanılanların kurgu olup olmadığı sorulduğunda ise karşı çıktı ve kurgu olmadığını ifade etti. Yaşanılanların gerçek olduğunu söyleyen Kalaycıoğlu, yasaklı madde çalmaktan ceza aldıklarını da ifade etti. Ancak bu maddenin ismini vermemesi dikkat çekti. Kurallarda çalınması veya temin edilmesi yasaklı olan tüm eşyaların olabileceği düşünüldü.