Survivor 2022 Yarışması Tarihte Bir İlki Gerçekleştirdi! Survivor Yarışması Herkesi Şaşırtmaya Devam Ediyor!

Geçmiş sezonlarda yarışmış ve halkın gönlünü kazanmış birçok iddialı yarışmacı, 2022 sezonunda Survivor programında kıyasıya bir rekabet içerisine girecekler. İlk bölümü yayınlanan Survivor All Star 2022 yarışmasında Barış Murat Yağcı’lar sakatlanarak oyun dışı kalmıştı. Dokunulmazlık oyunu için mücadele eden eden ünlüler takımındaki Yağcı, dengesini kaybederek parkurdan aşağı yuvarlandı.

Survivor  2022 Yarışması Tarihte Bir İlki Gerçekleştirdi! Survivor Yarışması Herkesi Şaşırtmaya Devam Ediyor!

17 Ocak 2022 Pazartesi 19:05

Barış Murat Yağcı’nın acı içerisinde göz yaşlarına boğulduğu dakikalar herkesin dikkatini çekerken Acun Ilıcalı’dan sevindirici haber geldi. Ilıcalı, ‘’Sevindirici haber Murat’ın herhangi bir yerinde kırık görünmüyor.’’ ifadelerini kullandı.

Survivor All Star 2022 Yarışmasında Bir İlke İmza Atıldı!

Survivor All Star 2022 yarışması, hem izleyiciler hem de yarışmacılar açısından sürprizlerle başladı. Yalnızca ilk hafta uygulanacak olan ‘’sürgün’’ kampı, yarışmacıların şok olmasına neden oldu. Survivor tarihinde hiç görülmeyen sürgün olayı, dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan dört kişinin adada tek başlarına kalmalarını kapsıyor. Sürgün adasındaki yarışmacılar, ödüllerden yararlanamadığı gibi dört kişiden biri yarışmaya veda edecek.

Acun Ilıcalı Sürgün Kampı Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

Sürgün kampı uygulamasını ada konseyinde açıklayan Ilıcalı, şok açıklamalarda bulundu. Ünlü televizyoncu, ‘’Normal bir sezon olsa dört gün orayı çıkaramayacak on yarışmacı sayabilirim. Allah yardımcınız olsun.’’ dedi. Uygulamaya zindan adası yakıştırmasını yapan Evrim Keklik ise ‘’Yanlış anlamayın Acun Bey ama bu uygulama hiç hoşumuza gitmedi. Hepimizi çok zor günler bekliyor.’’ açıklamalarında bulundu.