Survivor 2022 All Star'dan Acun Ilıcalı Kimleri Kovacak Belli Oldu!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor yarışmasından elenecek olan 6 isim belli oldu. Yarışmanın yeni bölümünde Acun Ilıcalı konseyi toplarken elenecek olan 6 isim ise öğrenildi. Bunun ardından izleyiciler bu isimleri duyduklarında çok sevindi. İşte haberin tüm detayları...

Survivor 2022 All Star'dan Acun Ilıcalı Kimleri Kovacak Belli Oldu!

7 Mart 2022 Pazartesi 19:55

Acun Medya tarafından ekranlara gelen Survivor yarışması her hafta izleyicileri ekranları kilitlemeyi başarıyor. Yarışmanın son bölümünde ise yarışmacılar bir hafta daha kalabilmek adına rekabet yarışına girdi. Bunun ardından Acun Ilıcalı konseyi toplayarak elenecek olan isimleri bir bir açıkladı.

Elenecek Olan İsimler Ağızları Açık Bıraktı

Yayınlandığı günden bu yana sevilerek izlenen Survivor yarışmasının son bölümünde Elif ve Berkay koruma altına alındı. Bugün ekranlara gelen yeni bölümünde birleşme partisine gidecek olan iki isim daha belli oldu. Birleşme partisine katılacak olan isimler henüz bilinmezken elenecek olan 6 kişinin ifşalanması kafalarda soru işareti oluşturdu. Ayrıca Survivor yarışmasının yayınlanan fragmanında ise Acun Ilıcalı’nın söylediği sözler herkesi şaşkına çevirdi.

Acun Ilıcalı Konseyi Topladı

Acun Ilıcalı konsey toplayarak birleşme partisi ne kadar yeni bir elemenin olmayacağını söyledi. 6 kişinin bu konseyi ile birlikte eleneceğini belirterek ağızları açık bıraktı. Bunun dışında Ata Benli, Gizem, Ardahan, Evrim, Gökhan ve Yağmur dengeleri değiştirecek olan isimler oldu. Bunun ardından birçok kişi ise Hikmet ve Yasin’in de eleneceğini söyledi. İzleyiciler ise Survivor yarışmasına kimin veda edeceğini merakla bekliyor.