Sürgün Adasında Gönüllüler Birbirlerinin Kuyusunu Kazdı! Bundan Sonra Gönüllüler Oyun Kazanamayacak Gibi Gözüküyor!

Atakan ve Ogeday arasında yaşanan tartışma dikkat çekti. Survivor All Star 2022'de sürgün adasına giden isim Atakan oldu. TV8 programında Atakan'ın sürgün adasına gitmesine neden olan yarışmacı ise şaşırttı. Peki Atakan gerçekleri duyunca neler söyledi? İşte bir dostluğun sona erdiği bölüm...

Sürgün Adasında Gönüllüler Birbirlerinin Kuyusunu Kazdı! Bundan Sonra Gönüllüler Oyun Kazanamayacak Gibi Gözüküyor!

14 Şubat 2022 Pazartesi 15:19

Survivor All Star 2022'de dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı. Ünlüler takımının galibiyet elde etmesiyle birlikte gözler Gönüllülere çevrildi. Yapılan sürgün adası oylamasında Hikmet ile Atakan'ın oyları eşit çıkmıştı. Daha sonra ise açık oylama yapılmasına karar verildi. Oyların eşit çıkmasından sonraki süreçte yaşanan gelişme herkesi şaşırttı. TV8'de yayınlanan programda Ogeday'ın çocukluk arkadaşı Atakan'ın adını vermesi sonrasında hiç beklenmedik gelişmeler oldu. Evrim Keklik'le birlikte sürgün adasında yer alacak ismin açıklandığı görüldü. Açık oylama işlemi Hikmet ve Atakan arasında yapıldı.

Atakan Sürgün Adasına Gitti!

Evrim Keklik'ten sonra sürgün adasına giden isim Atakan oldu. Avatar Atakan'ın bu gelişme sonrası sert açıklamaları gündeme geldi. Survivor All Star 2022'ye kötü bir başlangıç yaptığını belirten Atakan, omzunun çıkması nedeniyle sorunlar yaşadığını aktardı. Talihsizliklerin bir türlü peşini bırakmadığı mesajını verdi.

Ogeday'a Gönderme!

Atakan, bundan sonraki süreçte yalnızca parkurlarda değil farklı kulvarlarda da savaş vereceğini aktardı. Ogeday'a gönderme yaptığı düşünüldü. TV8 programı Survivor All Star'daki bu gelişme izleyicileri de heyecanlandırmış vaziyette.