Sürgün Adası Konseyinde Acun Ilıcalı Çileden Çıktı! Acun Ilıcalı Sinirlerine Hakim Olamadı!

Survivor All Star 2022'de Atakan ve Yunus Emre çok konuşuldu. O kadar fazla hakaret konulu cümleler kuruldu ki Acun Ilıcalı en sonunda dayanamadı. İkisi de Hikmet'e yüklendiği için bu gelişmeyle birlikte Acun'un konseyde sert konuştuğu belirtiliyor. İşte TV8 programı Survivor'da olanlar...

Sürgün Adası Konseyinde Acun Ilıcalı Çileden Çıktı! Acun Ilıcalı Sinirlerine Hakim Olamadı!

14 Şubat 2022 Pazartesi 16:07

Acun Ilıcalı Konseyde Patladı! Yunus Emre ve Atakan'a Sert Tepki!

Survivor All Star 2022'de Atakan ve Yunus Emre çok konuşuldu. O kadar fazla

Acun Ilıcalı, son dönemde dikkat çeken konuya ilişkin bir açıklamada bulundu. İzlerken izleyicilerin de rahatsız olduğu hakaretvari sözler gündeme geldi. TV8 programında öyle gelişmeler yaşandı ki hem yarışmacılar hem de izleyiciler gerildi. Survivor All Star 2022'de neler oluyor? Yunus Emre ve Atakan'ın hareketleri dikkat çekiyordu.

Hikmet'e Tepki Gösterdiler

Hem Atakan hem de Yunus Emre, farklı sebeplerden ötürü Hikmet'e tepki gösterdi. İkisi de hakaretvari cümleler kullanmaktan çekinmedi. Hikmet'e karşı çeşitli ithamlarda bulunuldu. Bu gelişmeyle birlikte Acun Ilıcalı konseyde önemli açıklamalara yer verdi.

Atakan ve Yunus Emre'yi Uyardı

Acun Ilıcalı, Atakan'ın bu tarz konuşmalara devam etmesi durumunda yaptırımda bulunacağını ifade etti. Üstelik kesin olarak bir yaptırımın olacağını söylemesi ortamı bir an olsun sakinleştirdi. Acun, Yunus Emre'nin agresif tavırlarına karşı ise uyarıda bulundu. Ancak Yunus Emre'nin çok fazla onaylamaması ve tepki göstermeye devam etmesi programda dikkat çeken anların yaşanmasına neden oldu. Bakalım yeni bölümde Yunus Emre ve Atakan eskisinden daha sakin olabilecek mi?