Spor Markası Şeyma ile Olan Anlaşması Ertelendi! Uyuşturucu Kullandı Açıklamalarına Cevap Geldi!

Şeyma Subaşı'na ait olduğu belirtilen bir video sosyal medyanın gündemine oturdu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği o videoda neler yaşandı? Herkes güncel gelişmeleri yakından takip etmekte. Şeyma Subaşı'nın tanıtım yüzü olacağı spor markasından gelen açıklama herkesi şok etti.

Spor Markası Şeyma ile Olan Anlaşması Ertelendi! Uyuşturucu Kullandı Açıklamalarına Cevap Geldi!

20 Eylül 2022 Salı 13:19

Spor markasından gelen duyuru ile birlikte herkes şok oldu. Şeyma Subaşı'nın yeni sezon koleksiyon tanıtımında yer alacağı belirtiliyordu. Dolayısıyla markanın tanıtım yüzü olarak karşımıza çıkması beklenen markadan kötü haber geldi. Bir süredir sosyal medyanın gündeminde olan Şeyma Subaşı, herkesi şaşırttı.

 Şeyma Subaşı'nın Görüntüleri Yayıldı

Şeyma Subaşı'nın uyuşturucu kullandığı iddia edilen görüntülerinin bir anda yayılması dikkat çekti. Pek çok kişi olanlara anlam veremedi. Güncel detaylarla birlikte herkes şok oldu kaldı. Spor markasından gelen duyuru ise kafalarda soru işareti bıraktı.

İleri Tarihe Ertelendi

Spor markasından gelen duyuruda ise  "Bugün gerçekleştireceğimiz tanıtım etkinliğini ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere erteleme kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Yeni davetle ilgili detayları en kısa sürede paylaşacağız"  açıklaması yapıldı. Dolayısıyla bu ertelemenin nedeni ise merak konusu haline geldi. Konuya ilişkin en kısa sürede bir gelişme yaşanması bekleniyor. Bakalım ne gibi detaylara sahip olacağız.