Songül Karlı Duyurdu! 10 Yıl Hapis Cezası Aldı

Songül Karlı'nın eski eşi ile yaşadığı problemler gün yüzüne çıktı. Metin Tüncü ile olan evliliğinden sonra dolandırıldığını iddia etmişti. Bu sorun mahkemeye taşındı ve önemli detaylara yer verildi. Eski eşi için hapis istemi ile dava açılması da dikkat çekti.

Songül Karlı Duyurdu! 10 Yıl Hapis Cezası Aldı

17 Haziran 2022 Cuma 22:39

Songül Karlı, ekranların sevilen yüzü olarak biliniyor. Yıllarca sunduğu evlilik programı ile adından söz ettirmişti. Onun haricinde söylediği türkülerle de biliniyor. Ünlü sanatçının eski eşi Metin Tüncü ile yaşadığı sorunlar gündeme geldi. Öyle ki kendisinin dolandırıldığı belirtiliyor. Hukuk önünde mücadelesini veren Songül Karlı, avukatı aracılığı ile hapis istemi ile dava açtı.

3 Yıldan 10 Yıla Kadar Hapis!

Songül Karlı, dolandırıldığını gerekçe göstererek bu davanın açılmasını sağladı. Peki ya dava şu an nasıl seyrediyor. Hem kendisi hem de Metin Tüncü'nün avukatı ek süre talep ederek savunmalarını hazırlamaya başladı. Böylelikle dava ile ilgili yakında zamanda nasıl bir gelişme yaşanacağını göreceğiz.

Uzun Zamandır Ekranlarda Yok

Öte yandan güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Songül Karlı, bir süredir ekranlarda gözükmüyor. Kendisinin program sunuculuğu ya da farklı bir iş ile tekrardan popüler kanallarda boy göstermesi beklenmekte.