Solmaz Çiros Resmen Evrim Geçirdi! Solmaz Çiros'u Son Hali Merak Konusu Oldu!

Evlilik programları ile adından söz ettiren başarılı isim Solmaz Çiros, şimdilerde yeni klibiyle ilgileniyor. Albüm çalışmaları kapsamında önemli işlere imza attı. Peki kendisi nasıl bu kadar hızlı değişti? Seda Sayan'ın klibinden kendi müzik kariyerine hızlı geçiş yaptı.

Solmaz Çiros Resmen Evrim Geçirdi! Solmaz Çiros'u Son Hali Merak Konusu Oldu!

20 Mart 2022 Pazar 20:56

 

Solmaz Çiros, zamanında evlilik programları ile adından söz ettiriyordu. Genç yaşında Evleneceksen Gel'e katılmıştı ve taliplerini bekliyordu. Yaşanan bu gelişme sonrasında adını duyurmayı başardı. Şimdilerde ise bambaşka faaliyetlerde bulunuyor. Kendi şarkı klibini dahi çıkardı. Seda Sayan'la olan iş birliği de dikkat çekmişti. İşte Solmaz Çiros'un yıllar içeriisnde yaptıkları...

 

Seda Sayan'ın Klibinde Oynadı

Önce Seda Sayan'ın klibinde oynayan Solmaz Çiros, daha sonra yeni bir hamlede daha bulunarak kendi klibini çıkardı. Geçmişteki halinden eser kalmamış gibi gözüküyor. Gittikçe daha büyük kitlelere ulaşan ünlü isim, son zamanlarda adından söz ettirecek işlere imza atıyor.

 

Görünümü de Değişti

Çok daha farklı bir görünüme kavuşan Solmaz Çiros'un estetik yaptırıp yaptırmadığı merak ediliyor. Ancak geçmişteki görüntülerine bakacak olursak ünlü ismin belirli yerlerinde estetik olduğu anlaşılmakta. Dolayısıyla kendisindeki bu değişim gözler önüne serildi. Solmaz Çiros'u yakından takip edenler bu farkı anladı.