Sinem Kobal'ın Paylaşımına Ünlü Akını! Hamile Haliyle Verdiği Poz Çok Beğenildi!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'ndan gelen paylaşım heyecanlandırdı. Sinem Kobal yakın zamanda bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor. Mini elbisesiyle verdiği karnı burnunda poz büyük ses getirdi. Paylaşıma yorum atan ünlüler daha da şaşırttı.

Sinem Kobal'ın Paylaşımına Ünlü Akını! Hamile Haliyle Verdiği Poz Çok Beğenildi!

9 Mayıs 2022 Pazartesi 22:55

Sinem Kobal, mini elbisesi ile dikkatleri üzerine çekti. 2. bebeği için hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti, gündemden düşmüyor. Genel olarak sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar ile adlarından söz ettirseler de magazin gündemine o kadar fazla uğramamaktalar.

Hamilelik Paylaşımı Çok Beğenildi!

Sinem Kobal'ın hamilelik paylaşımı çok konuşuldu. Ünlü isim, karnı burnunda hali ile fotoğraf paylaştı. Ancak güzelliğinden de ödün vermedi. Yapacağı doğum ile ikinci bebeklerini kucaklarına alacaklar. Kendisine yorum atan ünlüler de dikkat çekiciydi. Sanat ve televizyon dünyasından pek çok isim yorum attı.

Demet Akalın da Yorum Attı!

Demet Akalın ve  Esra Erol gibi pek çok ünlü isim emojili yorum atarak sevgilerini belli ettiler. İkilinin yanı sıra pek çok ismin bu şekilde tepki verdiği belirtiliyor. Gündeme bomba gibi düşen hamilelik paylaşımı daha şimdiden binlerce beğeni aldı diyebiliriz. Dolayısıyla ünlü isme dair merak edilenler de yanıt buldu. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın en kısa sürede çocuklarını kucağına alması bekleniyor.