Sinem Kobal'in İkinci Çocuğunun Sağlık Durumu Nasıl? Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Açıkladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun ikinci defa çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Kenan İmirzalıoğlu müjdeli haberi takipçileriyle paylaştı. Gündeme bomba gibi düşen bu olumlu haber büyük ilgi gördü. Peki ya bebeğin ismini ne koyacaklar? Milyonların merak ettiği gelişmeyi sizlerle paylaşıyoruz.

Sinem Kobal'in İkinci Çocuğunun Sağlık Durumu Nasıl? Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Açıkladı!

17 Mayıs 2022 Salı 19:43

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'dan gelen haber hayranlarını sevindirdi. Çift, 2021 yılında Lalin'i kucağına aldıktan sonra şimdi de ikinci çocuk heyecanını yaşıyor. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı paylaşım büyük ilgi ile karşılandı. Sosyal medya hesabından müjdeyi veren ünlü oyuncu dikkatleri üzerine çekti. Peki ya o paylaşıma hangi yorumlar geldi?

İkinci Çocukları Doğdu!

Doğumun sorunsuz şekilde gerçekleştiği ve bebeği kucaklarına aldığı belirtiliyor. Çiftin ikinci defa bu duyguyu tatması sevindirdi. Dolayısıyla hayranları güncel gelişmeleri yakından takip etmek istiyor. Çeşitli paylaşımlarla bu haber doğrulandı. Magazin sayfaları da uzun zamandır birlikte olan ve aralarından su sızmayan çift hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Bebeğin İsmi Ne Olacak?

İkinci bebeği kucaklarına aldıktan sonra hangi ismi koyacakları çok merak edildi. Bebeğin ismi ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılsa da henüz bir karar verilmemiş gibi gözüküyor. Dolayısıyla yakın zamanda bebeğin adına dair bir isme karar vereceklerdir. Şimdilik büyük bekleyiş sürmekte. Hayranları da sosyal medya üzerinden bilgi alışverişinde bulunuyor.