Simge Sağın Fotoğrafına Sansür Uyguladı! Paylaşımıyla Şok Etti!

Simge Sağın'ın son paylaştığı fotoğrafları görenler gözlerine inanamadı. Fotoğrafına sansür uygulayan ünlü isim, şok üstüne şok yaşattı. Çünkü giydiği kıyafetinde çok farklı bir durum vardı. Sosyal medyadan tepki çekmesinin yanı sıra neden böyle bir şey yaptığı merak konusu haline geldi.

Simge Sağın Fotoğrafına Sansür Uyguladı! Paylaşımıyla Şok Etti!

18 Temmuz 2022 Pazartesi 09:41

Şarkıcı Simge Sağın, son zamanlara damgasını vuracak bir hamle ile karşımıza çıktı. Daha önce çıkardığı şarkılarla gündem olan ünlü isim, herkesi şaşırttı. Peki ya nasıl bir paylaşımda bulundu? İşte detaylarıyla birlikte merak edilenleri sizler için paylaşıyoruz. Simge Sağın'ın son paylaşımları iyice dikkat çekti diyebiliriz. Çünkü bu sefer bikinili fotoğrafına sansür koyduğu görüldü.

Göğüs Ucunu Sansürledi!

Simge Sağın, paylaştığı selfie fotoğrafını sansürleyerek adından söz ettirdi. Bu hamlesiyle birlikte daha fazla konuşuldu. Pek çok kişi "madem sansür koyacak neden onu giyiyor" diye sitem etti. Ünlü şarkıcının sırf ilgi çekmek için bu tarz paylaşımlar yaptığını ileri sürenler de vardı. Dolayısıyla ünlü isme dair çeşitli detayları sizlerle paylaşacağız.

Fotoğrafı Tepki Çekti!

Ünlü şarkıcının fotoğrafı hem tepki hem ilgi çekti. Dolayısıyla sosyal medyada hakkında çok fazla paylaşım yapıldı. Hali hazırda diğer fotoğraflarının da dekolte içermesi nedeniyle gündeme olduğu belirtiliyor.