Sıla Tekrar Harekete Geçti! Ahmet Kural'a Hapis Yolu Gözüktü..

Ahmet Kural sevilen ünlü oyuncular arasından en çok sevilen kişi olarak yer alıyor. Ancak ünlü oyuncunun Sıla ile ilişkisi sonrasında davalık olmasıyla birlikte adeta bir çöküşe geçmişti. Yaşanan dava sonrasında ekranlarda sıklıkla göremedik ve kamera karşısında neşeli yüzünden pek bir hal kalmamıştı. Bu dava sürecine gelişmeler yaşandı. Çıkan davaya göre Ahmet Kural hapse girebilir.

Sıla Tekrar Harekete Geçti! Ahmet Kural'a Hapis Yolu Gözüktü..

16 Ocak 2022 Pazar 15:41

Ahmet Kural son projesi olarak Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde yer alıyor. Eğlenceli projeler içerisinde yer alan Ahmet Kural bu projeye dahil olmasıyla birlikte adeta izleyicileri de şaşırmıştı. Ünlü oyuncu dizide Kemal karakterini canlandırmasını sağlıyor. Ayrıca davalı olduğu Sıla Gençoğlu ilgili süreç de devam ediyor. Dava ilgili son gelişmeler de yaşandı.

Ahmet Kural Sıla Gençoğlu Davası

Dava sürecinde Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla açılan dava sonucu toplam da 1 yıl 4 ay 20 gün olarak cezası sağlanmıştı. Kesinleşen hapis cezası sonrasında Ahmet Kural avukatı Sibel Aydın hukuki sürecin devam ettiğini vurguladı. İki avukatın açıklamaları yer verilerek dava ilgili açıklamalar da bulunuldu.

Ahmet Kural avukatı Sibel Aydın açıklaması;

“Karar sonucu müvekkilim Ahmet Kural’ın aldığı ceza ertelendi. Dava sonucu kamuoyu tarafından net anlaşılsın diye söylemek istiyorum, müvekkilim Ahmet Kural hapse girmeyecek. Hukukun müvekkile tanıdığı bütün hakları sonuna kadar kullanacağız. Hukuki süreç henüz bitmedi, gerekirse Anayasa Mahkemesi’ne başvuru hakkını da kullanacağız. Adalete güvenimiz tam. Açıklamasını bulundu.

Sıla Gençoğlu avukatı Rezan Epözdemir açıklaması ise;

“Müvekkil Sıla Gençoğlu’na yönelik hakaret, tehdit ve kasten yaralama suçlarından ötürü sanık hakkında verilen mahkumiyet kararına yapılan istinaf başvurusu reddedilmiş ve karar kesinleşmiştir. İlk günden bugüne sürdürdüğümüz hukuki mücadelemiz bugün itibariyle nihayete ermiş ve geç de olsa adalet tecelli etmiştir. Kesinleşen karar ve hukuki süreç ile birlikte, müvekkilin haklılığı net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Geç de olsa adalet tecelli ettiği için mutluyuz” açıklamasında bulundu.